BARCELONA SE BUDE ODVOLÁVAT, MESSI NEPOVOLÁN NA REPRE SRAZ A DALŠÍ

BARCELONA SE BUDE ODVOLÁVAT, MESSI NEPOVOLÁN NA REPRE SRAZ A DALŠÍ

Krátké shrnutí toho, co nám přinesl tento týden.

Messi nepojede na reprezentační sraz

Během dneška má Lionel Scaloni oznámit nominaci Argentiny pro zápasy s Irákem a Brazílií, nebude na ní však figurovat Lionel Messi. Scaloni se s ním totiž domluvil, že bude lepší, když se k týmu nepřipojí. "Mluvil jsem s ním a pořád si myslíme, že nejlepší bude, když nepřijede a nebude tu. Jsme v jiném období a tihle kluci musí oblékat národní dres, abychom viděli, co dokážou," prohlásil pro Fox Sports.

Malcom je znovu fit

Dobré zprávy přišly od lékařského týmu Barcelony. Malcom, který si před třemi týdny poranil kotník, dostal zelenou a může se vrátit do akce. Ernesto Valverde by mu v následujících týdnech rád poskytl herní prostor, Dembélé je sice ve formě, s ohledem na náročný program by však mohl v některém z následujících utkání odpočívat.

Pogba si nakonec vybral návrat do Juve

 Paul Pogba byl toto léto vehementně spojován s přestupem do Barcelony a i když je v Manchesteru United čím dál nespokojenější, upřednostnil by prý nakonec návrat do Juventusu. S informací přišlo hned několik italských deníků, francouzský reprezentant si příliš nerozumí s Mourinhem a rád by se vrátil tam, kde za 4 sezóny vyhrál 4x ligu, 2x pohár a jednou italský Superpohár.

Quiere la Juve, abre así el rotativo italiano

POGBA CHCE JUVE, oznámil dnes na své titulní straně deník Tuttosport

Barca má zájem o Herreru, ten však preferuje setrvání v Anglii

Ander Herrera je s přestupem do Barcelony spojován od příchodu Ernesta Valverdeho a ke spekulacím přispívá fakt, že mu v létě končí smlouva s Manchesterem United. Španělský záložník by však se svým současným zaměstnavatelem rád prodloužil a pokud se nic nezmění, chce zůstat na Old Trafford.

Co má Barça v plánu s De Jongem

 Dalším objektem zájmu Barcelony byl v létě Frenkie de Jong, i přes dvě nabídky Katalánců však nakonec zůstal v Ajaxu. Jeho jméno je žhavým tématem i po konci přestupového období a do boje se kromě Bayernu, PSG, Machesteru City a Tottenhamu zapojil také Real Madrid. Florentino Peréz by prý své úhlavní rivaly milerád trumfl a za nadějného Nizozemce je připraven nabídnout 80 milionů eur. Barcelona však zůstává klidná, oproti ostatním má totiž jednu obrovskou výhodu. Poslední slovo bude mít sám hráč a ten už vyjádřil svou touhu hrát jednoho dne právě za Barçu.

Klub nyní bude De Jonga bedlivě sledovat a zaměří se především na to, jak se předvede v Lize mistrů. V prosinci by se pak mělo rozhodnout, zda se nizozemského záložníka znovu pokusí získat.

Barcelona se odvolá proti vyloučení Lengleta

Klub dnes na svých stránkách uveřejnil krátké oznámení, ve kterém potvrdil, že se odvolá proti červené kartě Clémenta Lnegleta. Ten byl v nedělním derby s Gironou vyloučen za úder loktem, který sudí Manzano odhalil až díky použití VARu. Po zápase se samozřejmě strhly diskuze o tom, zda bylo vyloučení zasloužené. "FC Barcelona pošle sportovní komisi odvolání proti červené kartě, kterou viděl Clément Lenglet ve 34. minutě během nedělního zápasu na Camp Nou proti Gironě," stojí v oficiálním prohlášení.

AKTUALIZOVÁNO: Lenglet dostal jednozápasový ban

Clément Lenglet nakonec zmešká následující utkání proti Leganés, i přes odvolání klubu bylo jeho vyloučení posouzeno jako oprávněné.

Gil Manzano shows the red card to Clement Lenglet


Zdroje: sport-english.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Dembele je sice ve formě ale takový Suarez je z formy už delší dobu. Tam by mohl Malcom nastoupit

26.09.2018, 07:45
Creus Jirka

Já třeba nechápu, proč nedá šanci tomu Munirovi, horší být nemůže

26.09.2018, 09:48
Jirka Creus

Taky možnost. Přípravu hrál dobře

26.09.2018, 10:56

Přesně, Munir by měl dostat prostor, ten kluk se celkem zlepšil na těch hostováních a začal být produktivní. Ale tak chápu no, nestál 100mega, tak co by hrál že josmileysmiley

26.09.2018, 15:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat