Barcelona skandál se sociálními sítěmi popřela v oficiálním prohlášení

Barcelona skandál se sociálními sítěmi popřela v oficiálním prohlášení

Španělskému tisku dnes vládne zpráva, podle které si prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu najal společnost I3 Ventures, jejímž úkolem bylo hanit na sociálních sítích současné i bývalé hráče a prezidentské konkurenty a zároveň vylepšovat Bartomeuovu reputaci. Klub tyto informace kategoricky popřel v oficiálním prohlášení.

"V návaznosti na informace, že FC Barcelona najala společnost, která měla zdiskreditovat obraz třetích stran přímo či nepřímo spojených s klubem, klub silně popírá jakýkoliv takový kontakt, díky kterému by měly na sociálních sítích vznikat účty pro to, aby šířily negativní zprávy o lidech nebo organizacích spojených s klubem. 

I3 Ventures, poskytovatel klubu, nemá s těmito účty nic společného, a pokud by měl, klub by okamžitě ukončil kontrakt a přešel by k legální obraně svých legitimních zájmů.

FC Barcelona potvrzuje, že má smlouvu se společností pro monitorování sociálních médií, a to za účelem, aby si byla vědoma pozitivních i negativních zpráv. Tyto služby klub využívá, aby zachoval svou reputaci, stejně jako reputaci těch, kteří jsou s klubem spojeni. Ochrana reputace je fundamentálním elementem.

Klub požaduje okamžitou nápravu těchto šířených informací a vyhrazuje si právo učinit právní kroky proti každému, kdo nadále bude klub spojovat s takovými praktikami."


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

at uz sou volby a tohle rosselovsky vedeni spadne do propadliště dějin

17.02.2020, 16:34

Píšu to pořád dokola: předčasné volby,nový projekt,nový trenér.A trvám na tvrzení že je něco shnilěho ve státě katalánském.

17.02.2020, 19:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat