Barcelona sleduje rakouského záložníka Yusufa Demira z Rapidu Vídeň

Barcelona sleduje rakouského záložníka Yusufa Demira z Rapidu Vídeň

Barcelona kromě jiného aktuálně pokračuje také v práci na zlepšování mužstva. Ředitel Ramón Planes a jeho tým sledují trh a zaujala je mladá rakouská hvězda Yusuf Demir z Rapidu Vídeň.

Podle několika zdrojů tohoto hráče sledují také týmy jako Manchester United, Manchester City, Bayern Mnichov a Borussia Dortmund. Demirovi je teprve 17 let, ale za Rapid debutoval již v roce 2019 a připsal si už 28 startů. Jedná se o levonohého ofenzivního záložníka, který může nastoupit také v útoku. V této sezóně vstřelil šest gólů a připsal si 23 startů. Pravidelně nastupuje také za rakouskou reprezentaci do 21 let. 

Kluby, které se o hráče zajímají, si musí počkat do 2. června, kdy bude Demirovi 18 let a bude moct o případném přestupu jednat sám. Barcelona tohoto hráče již dlouhodobě sleduje a klub se bude muset rozhodnout, zda opravdu přijde s nějakou nabídkou či nikoliv.

Rozhodující slovo bude mít samozřejmě i nový prezident klubu Joan Laporta, který bude muset zvážit, zda nebude potřeba posílit spíše na jiných postech. Cena za hráče by se měla pohybovat někde mezi 5 a 15 miliony eur.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Opravdu potřebujem záložníka???

13.03.2021, 13:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat