Barcelona nadále sleduje situaci Wijnalduma v Liverpoolu

Barcelona nadále sleduje situaci Wijnalduma v Liverpoolu

Georginio Wijnaldum nadále uvažuje o své budoucnosti v Liverpoolu. Nizozemskému záložníkovi smlouva vyprší v červnu, a tudíž od prvního ledna může začít jednat s ostatními kluby ohledně jeho případného odchodu v létě. Ronald Koeman ihned po svém příchodu do Barcelony projevil o tohoto záložníka zájem, nicméně v létě přestup nevyšel a nyní se naskýtá další šance.

Anglická média uvedla, že Wijnaldum zatím stále nemá úplně jasno o své budoucnosti a požádal vedení Liverpoolu o týden času navíc, aby si mohl své rozhodnutí rozmyslet. Jürgen Klopp i celý Liverpool ví o zájmu Barcelony a také o tom, že záložník měl s trenérem Koemanem rozhovor. Ostatně oba dva se dobře znají ze společného působení v národním týmu, kde Koeman záložníka trénoval a hodně na něj sázel.

V létě se sice přestup nedotáhnul, přesto však této myšlence zůstává Wijnaldum otevřený. Především se ale obává nejistoty, která aktuálně v barcelonském týmu panuje. Vzhledem k finančním problémům, nadcházejícím volbám prezidenta a s tím související případná nejistá Koemanova pozice, může být pro hráče případný přesun určitým rizikem. Navíc herní styl Wijnalduma se v očích vedení nemusí ukázat pro Barcelonu jako ten pravý. 

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

V tom našem vedení seděj opravdu demen*i, že? Potřebujeme mladé hráče. Koupíme tohoto třicátníka. Záložníků máme v týmu a v B týmu až až, koupíme záložníka. A pak se budou divit, že Messi odejde někam do paříže, třeba. Když ale vidí to, co se tu děje, co jiného má jako dělat ? ...

29.12.2020, 19:19

Aleña má namířeno do Getafe
Carles Aleña nehraje roli v dalších plánech Barcelony a schyluje se k jeho odchodu. Zájem o záložníka má Getafe, to vede jednání a podle posledních zpráv jsou jednání velmi úspěšná, konečná dohoda je údajně hodně blízko. (mundodeportivo.com). To si z nás dělají p...l. Mladí perspektivní hráči nám budou odcházet a budou se kupovat předražení třicátníci, kteří navíc na Barcu nemají. Tady je potřeba změnit vedení rychle a radikálně, vyházet je ven z okna!!!!!!!

01.01.2021, 10:44

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat