Barcelonská expedice odcestovala do Valencie, Dembélé se i přes vypršení trestu nedostal do nominace

Barcelonská expedice odcestovala do Valencie, Dembélé se i přes vypršení trestu nedostal do nominace

Pouhé dvě tréninkové jednotky předcházely cestě na příští ligový zápas Barcelony, kterým bude ten sobotní na hřišti Levante. Na něm se neukáže například Samuel Umtiti, jehož stále sužují zdravotní neduhy a také Ousmane Dembélé, kterému sice skončil distanc za vyloučení, ale mezi osmnáctku vybraných se nevlezl.

Den po vítězství 5:1 nad Realem Valladolid na Camp Nou se barcelonští fotbalisté sešli na druhém hřišti v komplexu Ciutat Esportiva, aby zde absolvovali regenerační cvičení. Z rezervy bylo pozváno hned několik mladíků a to Iňaki Peňa, Dani Morer, Riqui Puig, Abel Ruiz, Carles Pérez a Ansu Fati z Juvenilu A (juniorka, výběr do devatenácti let, pozn. přek.).

Ve čtvrtek dostali Blaugranas volno a do práce se vrátili v pátek podvečerní jednotkou se startem v 16:30 SEČ. O hodinu dříve byla zahájena tisková konference Ernesta Valverdeho a hned po skončení zamířili všichni na jih. Všemi pak máme na mysli ty, kteří se umístili na soupisce mezi prvními osmnácti jmény. Mimo hru je stále například Samuel Umtiti.

Toho neopustily zdravotní potíže a necestuje spolu s Carlesem Aleňou, Moussou Waguém a vcelku překvapivě i Ousmanem Dembélém. Ten se vrátil po konci trestu za červenou kartu v duelu se Sevillou, ale zařazení zpět se nedočkal. Dodejme, že na pátečním trénování se z výše uvedených objevili jen Peňa, Pérez a Fati. Posledně jmenovaný pak dostal „špalír“.

O den dříve totiž oslavil 17. narozeniny a jedná se o tradici v barcelonském áčku. Její příští zápas pak začíná na stánku Ciutat de Valencia už ve čtyři hodiny odpoledne. Uskuteční se pod hlavičkou 12. kola španělské LaLigy a po něm už bude následovat návštěva Slavie Praha v katalánské metropoli v rámci 1. kola odvet bojů v základních skupinách Ligy mistrů.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat