Bartomeu propuštěn na kauci

Bartomeu propuštěn na kauci

Josep Maria Bartomeu a jeho bývalý poradce Jaume Masferrer byli prozatím propuštěni poté, co strávili noc v policejní vazbě. V pondělí došlo na Camp Nou k zatčení v souvislosti s kauzou Barca-gate

"Barcelonský vyšetřovací soud, v rámci případu zahájeného v květnu 2020 pro zločiny neloajální správy a korupce v podnikání, dnes přijal prohlášení vyšetřovaných osob, a to bývalých členů vedení klubu FC Barcelona Josepa M. Bartomeua a Jaume Masferrera," uvedl dnes ve zprávě Katalánský soud. 

"Oba vyšetřovaní, kteří dnes vstali před soudem, se dovolávali svého práva nevypovídat a soudce souhlasil s jejich propuštěním na kauci."

Bartomeu a Masferrer byli v pondělí spolu s generálním ředitelem Barcelony Óscarem Grauem a šéfem právního oddělení Románem Gómezem Pontím, zatčeni jednotkou pro hospodářskou kriminalitu. Důvodem bylo přesměrování finančních prostředků na platby společnosti, která měla být najatá k veřejným urážkám a dalším činnostem proti osobám, které měly kritizovat představenstvo bývalého prezidenta. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat