Biglia: Jako fotbalistu nelze Messiho popsat, ale osobně je ještě stokrát lepší

Biglia: Jako fotbalistu nelze Messiho popsat, ale osobně je ještě stokrát lepší

Ex-reprezentant Argentiny Lucas Biglia se přiznal, že by v budoucnu rád vidět dokument o Lionelovi Messim a Mistrovství světa a to v podobném formátu, jakým se prezentuje nyní „Poslední tanec“ na Netflixu, jehož hlavním hrdinou je Michael Jordan. Středopolař pak zdůraznil pozitivní kvality kapitána Barcelony nejen na hřišti, ale i mimo něj.

Dokážete si představit seriál ve stylu 'Posledního tance' s Messim a světovým šampionátem? S vědomím, kolik věcí se děje každý den, ale nikdo o nich neví a potěšily by sledující. V budoucím dokumentárním seriálu o Messim bych rád viděl scénu, jak pláče na zemi s titulem pro mistra světa - něco jako Jordan, který zvítězil v NBA po smrti svého otce. Vím, jak moc by to pro něj a fanoušky znamenalo.

S Leem jsem se poprvé potkal při trénincích výběru do 20 let. Byl to tichý, pokorný a uzavřený hoch. Když jsme vcházeli ze hřiště, nešlo jej zastavit a jak nám dával góly, tak se ani nesmál. Zůstal stejný a vůbec se nezměnil. Nikdy se nad nikým nepovyšuje a to nejen díky jeho pokoře, ale také proto, abyste se vy cítili pohodlně. Snaží se navázat správné vztahy se svými spoluhráči a nevyvyšuje se nad nimi.

To jej činí skvělým. Neexistují slova, která by Messiho popsala ve fotbale, ale jako člověk je 10krát či 100krát lepší. Proč musí člověk, který ze sebe vydává tolik, tak moc trpět? Při posledním mistrovství světa jsem se při pohledu na něj, jak trpěl z vyřazení, ptal sám sebe proč. Měl jsem milion otázek, zůstalo mi to na mysli. Proč někdo tak soutěživý jako on musí trpět. Doufám, že jej za 2 roky uvidíme na dalším MS.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat