Braithwaite: Chybí mi možnost běhat po trávníku, cítím se jako zvíře v kleci

Braithwaite: Chybí mi možnost běhat po trávníku, cítím se jako zvíře v kleci

Další živý přenos s dotazy diváků absolvoval Martin Braithwaite. Nyní tak učinil pro oficiální kanál Barcelony na YouTube a přiznal, že v průběhu karantény nyní pracuje možná i více, než předtím, než koronavirus pozastavil všechny soutěže. Už mu však dle svých slov schází ten pocit při vyběhnutí na hřiště. Interview opět řídila moderátorka Georginia Léderová.

To, že jsem s lidmi, které milují, činí celou karanténu snazší, než jsem si myslel. Je jasné, že bych rád šel na trénink, ale také doma tvrdě pracuji. Snažím se nevypadnout z rutiny. Vstávám v 8 hodin, posnídám, něco si přečtu nebo se na něco podívám a v 9:30 zahajuji trénink. Kolem poledne mám malou svačinu a trávím čas se svou rodinou.

Ve 14 hodin společně jíme a později máme různé společné aktivity. Má rodina je v pořádku a každý je šťastný. Má žena je těhotná a v tomto aspektu je vše perfektní. Rodit by měla za čtyři týdny a je nadšená z toho, že s ní mohu být v Madridu. Je velmi silná a jsem na ní pyšný. Hrajeme si s dětmi na zahradě, sledujeme filmy a bavíme se.

Dva mí synové hrají fotbal a nejstarší k tomu hraje na piano. Nyní má hodně času na trénování a je o poznání lepší, než já. Snažím se cvičit doma, když nemůžeme trénovat v klubu. Někdy to dělám ještě více intenzivněji než normálně, protože nemám o víkendech zápasy. Mám pocit, že toho dělám více, než obvykle.

Když pracujete individuálně, zdá se, že toho děláte více, než když jste spolu se svými kolegy. Měl jsem čas shlédnout videomateriály a analyzovat tým. Snažím se to dělat každý den. Máme úchvatný trenérský štáb. Snažím se dodržovat doporučení od Antonia a já mu posílám fotky či videa, aby nebyl pochyb o tom, že cvičím (smích).

Má strava je úžasně dobra a mám to štěstí, že má žena vaří velmi dobře a mohu jíst přesně to, co potřebuji. Když to celé začalo, tak jsem dokonce zhubl. Jakmile jsem se o tom všem dozvěděl, byl to velmi divný pocit. Bylo to jako ve filmu. Snažím se na všem hledat pozitiva a neuvažuji nad tím, zdali tato situace bude trvat dlouho či krátce.

Žiji ze dne na dne a až to skončí, tak se domnívám, že to bude fantastické. Budeme zpátky a hladoví po fotbale. Co mi schází nejvíce? Vyběhnout na hřiště a cítit se jako fotbalista. Nyní si připadám jako zvíře v kleci. Všechno to se přemění na pozitivní energii v momentě, kdy se vrátíme do hry.

Z filmů doporučuji ‘Počátek! s Leonardem DiCapriem nebo ‘Seznamte se, Joe Black’, který vás donutí přemýšlet o životě. A pro děti? Včera jsme sledovali ‘Příběh hraček 4’ a nebylo to tak špatné. Jako správný Dán doporučuji seriál ‘Vikingové’ a rovněž moc rád čtu. Dodává mi to vědomosti a čas na reflexi.


Zdroje: fcbarca.com, youtube.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat