Bývalý trenér Griezmanna: V Barceloně je smutný a stal se tam obětním beránkem

Bývalý trenér Griezmanna: V Barceloně je smutný a stal se tam obětním beránkem

Martín Lasarte byl mužem, pod nímž před jedenácti lety debutoval Antoine Griezmann a to vše v barvách Realu Sociedad. V rozhovoru pro El Desmarque se vyjádřil k aktuální situaci Malého prince z Maconu, který se od té doby dostal přes Atlético Madrid až do Barcelony. Zde však nyní spíše paběrkuje.

Griezmann se nyní zpochybňuje a to proto, že se v Barceloně zpochybňují všichni. Potřebujete najít obětního beránka a někoho, kdo je za to zodpovědný. Antoine přišel do týmu jako poslední a utratilo se za něj hodně peněz. Zdá se mi, že si na bedra vzal toto velké břímě. Z mého pohledu Barcelona hodně trpí kvůli absenci Luise Suáreze.

Všechno leží na Messiho ramenech a pak je všechno a všichni zpochybňováni, včetně Messiho a Griezmanna. Ten nikdy neobjevil svou pravou pozici, na které by se cítil dobře. Všichni lidé z Realu Sociedad vědí, o čem mluvím. Vidím smutného Griezmanna a všichni, co jej znají, si uvědomují, že radost je významným elementem jeho hry.

Nyní je smutný, němý a necítí radost. Bude muset ještě o malou chvíli počkat s adaptací, neboť najednou může přijít moment, při němž změní barvy a nebude vypadat o poznání lépe či hůře. Bude se však jednat o další možnost, která mu umožní naplno využít jeho potenciál,“ pravil lodivod Txuri-urdin z let 2009 až 2011.

Dodejme, že tento střední útočník či chcete-li levé křídlo, přišel na Camp Nou vloni v létě za 120 milionů a od té doby odehrál 37 soutěžních zápasů (26 v LaLize, 7 v Lize mistrů, 3 v Copě del Rey a 1 v Supercopě de Espaňa). Celkem v nich dal 14 branek (8 v lize, 2 v Champions League, 3 v poháru a 1 v superpoháru) a na další 4 ligové nahrál.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat