Carles Aleñá se v příští sezoně vrátí do áčka

Carles Aleñá se v příští sezoně vrátí do áčka

Podle deníku Mundo Deportivo bude Carles Aleñá příští sezonu součástí A-týmu. Druhou polovinu probíhající sezony strávil na hostování v Realu Betis a dlouho nebylo jasné, jak bude jeho budoucnost vypadat.

22letému hráči vyprší smlouva v klubu v roce 2022. Do Betisu odešel v lednu, protože v A-týmu mnoho minut neodehrál a přednost dostával Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Ivan Rakitič a Arthur Melo. Arthur však výměnou za Pjaniče odchází do Interu Milán a budoucnost Rakitiče a Vidala v Barceloně je nejistá.

Dalšímu mladému odchovanci, Ruqui Puigovi se pod Setiénem podařilo nasbírat minuty na hřišti. Setién podle všeho Aleñu prodat nechce, na rozdíl od svého předchůdce Ernesta Valverdeho, který hráči úplně nedůvěřoval.

Mladý odchovanec Barcelony Aleñá se z B-týmu dostal do áčka, nastoupil ve 24 zápasech, ale do základní sestavy se dostal pouze ve dvou z nich. Za Betis Aleñá nastoupil 15x a klub, který se pohybuje za půlkou tabulky La Ligy, byl s jeho výkony spokojený.


Zdroje: www.football-espana.net, www.livesport.cz



Diskuze

Ale ať už konečně proboha odejdou Rakoitič a Vidal, jinak si Alena nezahraje!!! A pokud tu tito dva šmoulové budou i příští sezonu, no, potěš pánbůh....

16.07.2020, 15:31

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat