Carles Perez: Nezasloužil jsem si, aby mě Barcelona prodala

Carles Perez: Nezasloužil jsem si, aby mě Barcelona prodala

Carles Perez si myslí, že si nezasloužil, aby jej klub v lednu letošního roku prodal. Nyní hraje za AS Řím a v rozhovoru se vyjádřil k přestupu do italského celku a ke své situaci v klubu. 

"Už kdysi jsem měl nabídky, abych z Barcelony odešel. Některé přišly i z Anglie. Ještě když jsem byl v barcelonském béčku, tak jsem měl nabídky z týmů, které mě chtěly do áčka. Všechny jsem ale odmítal, protože jsem věřil, že se jednou dostanu do A-týmu Barcy. Tam jsem nějaké ty příležitosti měl a myslím si, že jsem se je snažil dobře využít."

Perez úplně nečekal, že jej klub několik měsíců po tom, co se objevil v A-týmu, prodá.

"Bylo to pro mě překvapení, že se rozhodli se mě zbavit. Nečekal jsem to a myslím si, že jsem si to nezasloužil. Víc to ale rozvádět nechci. Stalo se to už před několika měsíci a teď jsem v AS Řím, v jednom z nejlepších italských týmů."

"Úplně nechápu, proč se to stalo. Možná klub potřeboval peníze, těžko říct. Teď už je to za mnou. Ale na začátku mě to hodně mrzelo, protože jsem se musel odstěhovat od rodiny i přátel. Teď se mi daří a snažím se vybojovat si své místo v týmu." 

Někteří jsou toho názoru, že Perez musel odejít kvůli Fatimu, který se stal důležitou součástí áčka.

"Takhle jsem to nikdy nevnímal. Je to skvělý hráč a myslím si, že toho ve světě fotbalu ještě mnoho dokáže."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Jako třeba je ho škoda, ale kdyby tu zůstal, tak by Fati nikdy nedostal tolik příležitosti. A to by byla chyba. Navíc teď přijde Trincao, který by tu pravou stranu mohl uhrát velice obstojně.

04.08.2020, 23:27
Pajinos karlos

vidíš a já se zas domnívám, že žádný Trincao za x milionů chodit nemusel a mohl tu zůstat Carles, ale to je asi otázka vkusu (já fandím Barceloně kvůli skvělé akademii, která už x let dostává na frak) - ale to je fuk, stejně Messi toho Portugalce nepustí jen tak ke slovu, takhle tam shořel už Malcom, Rafinha a další smiley

05.08.2020, 07:49
Tarja Pajinos

Tak hlavne, ze mas ve vsem jasno. smiley Ja jsem taky fanda odchovancu, ale jak muzes vedet, ze Trincao hned musi shoret? Mas ho nasledovaneho? Jsi si jisty, ze Carles by byl lepsi? Ja v zadnem pripade nechci jit proti Carlesovi, jeho odchod me bude jeste dlouho mrzet, ale proc hned odpalit nekoho jenom kvuli tomu, ze prichazi z venku? Jasne, dali jsme za nej ranec a kdovi, co to zase bylo za rozmar vedeni, ale to prece neznamena, ze mu nemuzeme dat sanci, ne?

05.08.2020, 10:00
Pajinos Tarja

tak přece nemusím být jak ovce a jít s davem nebo věřit hned všemu, co napíše pár pisálků či fanoušků z prostředí hry FIFA ne? nebo už nesmím mít vlastní (leč extrémistický) názor? smileyjá budu zkrátka k těmto talentům z venku vždy více skeptický a buď mě překvapí a možná na ně změním názor (do toho ale vstupuje více dalších faktorů), nebo mě prostě utvrdí v tom, co jsem si myslel, to je celé

pro mě osobně by byl kluk z akademie lepší, takže - navíc jednoho Portugalce, dle mnohých světového talenta, jsme tu už měli a jak to dopadlo všichni víme smileyněco mi říká, že tohle bude podobný případ, kor když jde bez zastávky v LaLize, jako tomu bylo v případě Gomese ... a nasledovaného jej nemám - na tak slabou soutěž jako portugalskou ligu se nedívám (pouze občas sestřihy Benfiky a Sportingu)

nevím, ale stačí se mi podívat na jiné velkokluby, které kupují talenty jako Haaland, Werner, Havertz, Ziyech, de Ligt (vidíš, takového de Jonga jsem schválil jen co jsem četl o potvrzení přestupu) nebo teď v neposlední řadě Ferrán Torres, ale to jsou pro mě špičkoví kluci ověření pořádnými soutěžemi a ne nějakou pralesní bez větší kvality + cenová relace je zase přestřelená (a to i oproti těmto zmíněným)

05.08.2020, 12:16
stockey Pajinos

Nie som si isty ci Carles ma na prvy tim. V AS dal za 14 zapasov len 1 gol, to nie je dobra vizitka utocnika, zvlast ked nastupil len asi do 30% moznej minutaze. Nie kazdy kto prejde akademiou ma na Acko...

05.08.2020, 11:02
Pajinos stockey

v první řadě je to křídelník, nikoliv útočník a jako takový k tomu ještě přidal 3 asistence - pokud bych vzal do úvahy i jeho statistiky v Barceloně, tak identická ligová bilance 1+3 a to měl o 4 zápasy méně a o nějakých 90 minut méně (a to v těžším týmu na sehrání) a ještě přidal gól v jediném startu v Lize mistrů (v Římě se zas trefil jednou ve dvou zápasech Evropské ligy)

hlavně na něm šel vidět ten chtíč, nevadilo mu sedět na lavičce a dělat náhradníka, nevím no, připomínal mi takového Pedra, který ze začátku taky slabší a pak bych špičkovým lavičkářem a vděčným hráčem, čili za mě určitě ano, měl by na A-tým (věřím tomu), s postupem času by šel dle mého nahoru, když už teď měl taková čísla (hlavně vzhledem k týmům, v nichž letos byl)

05.08.2020, 12:07
Pajinos stockey

jinak samozřejmě souhlasím, že ne všichni odchovanci na to mají, to v žádném případě - druhou věcí je odstřelit takovým způsobem slibnou generaci (nepíšu topovou, jako tomu bylo na začátku Pepa) a ani si to nepotvrdit, že na to někdo má či ne (a nemluvím teď jen o Carlesovi, těch mladíků, kteří se v áčku ani neohřáli bylo více a proto si rovněž jako Creus myslím, že to je čistě obchodní tah to jejich povýšení)

05.08.2020, 12:09

Přijde mi, že z 90% dáváme mladým cichnout v prvním týmu jen abychom je mohli lépe zpeněžit

05.08.2020, 06:24
Tarja Creus

U Pereze to spis bylo o tom, ze utok byl jeden velky lazaret, takze kdovi, jestli by za jinych okolnosti tu sanci vubec dostal. Ale ja bych mu ji dala a hlavne si ho nechala! smiley smiley

05.08.2020, 10:02
marek99
Senior editor

Akože Pérez ničím extra nevynikal, ale je hnusné za akých podmienok odišiel, kedy sme mali obrovské problémy so zraneniami.. Žiadny Braithwaite nemusel chodiť. To musí byť tak deprimujuce a demotivujuce pre tých mladých chalanov čo sú v akadémii, keď vidia ako to chodí s mladíkmi posledné roky, netvrdím že ak by nebol fakt talentovaný tak by nezostal, ale je to celé také čudné... 90% cules by si vybralo na druhého LB niekoho z akadémie, to isté 2. brankár atď

05.08.2020, 09:14

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat