Casillas končí kariéru: Messi mu vzdal hold

Casillas končí kariéru: Messi mu vzdal hold

Portál 'as.com' zverejnil úprimné vyjadrenie Lea Messiho na adresu legendy Realu Madrid a Španielskej futbalovej reprezentácie - Ikera Casillasa, ktorý v utorok ohlásil koniec aktívnej kariéry.

Niekdajší brankár FC Porto Iker Casillas v utorok oznámil, že vešia kopačky i rukavice na klinec, čím dáva bodku za svojou bohatou 21-ročnou kariérou. Náš kapitán Leo Messi sa pridal k futbalovým osobnostiam a prejavil mu rešpekt za všetko, čo stihol dosiahnuť.

,,Iker dnes končí kariéru, no status legendy je pri jeho mene už dlhé roky - nie len preto, že je jedným z najlepších futbalistov histórie LaLigy, ale najmä preto, že dokázal s národným tímom vyhrať všetko, čo sa dalo," povedal 33-ročný rodák z Rosaria.

Casillasovi smeroval Argentínčan aj tieto slová: ,,Bol si fantastický brankár a veľmi ťažký súper, musím priznať. Keď si to všetko zrekapitulujem, myslím, že medzi nami bola špeciálna rivalita, ktorá nás nútila posúvať levely vždy, keď sme proti sebe nastúpili."

Rešpekt určite prechováva aj samotný gólman voči Messimu, veď v roku 2015 to povedal nahlas a jasne: ,,Najlepší útočník, proti ktorému som nastúpil? Jednoznačne Messi. Chytal som proti nemu veľakrát a o svojej odpovedi nepochybujem."


Treba povedať, že Iker je jedným z najsympatickejších futbalistov a určite bol obľúbený u veľkého počtu culés. Prajeme mu šťastný a kľudný futbalový dôchodok, má určite na čo spomínať. 


Zdroje: as.com



Diskuze

Ikonická náhledovka smileyJinak Ikerovi jen to dobré, jeden z mála, kterého sem v Realu měl rád. smiley

05.08.2020, 21:49

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat