Chavarría: Našim hlavním cílem je udržení

Chavarría: Našim hlavním cílem je udržení

Útočník Mallorky - příštího soupeře Barcelony - Pablo Chavarría promluvil v rozhovoru pro oficiální klubová média o současné podobě tréninku a pravil, že právě duel s Katlaánci bude krásným střetnutím.

Dobré výsledky budou od začátku velmi důležité, abychom viděli, zdali jsme skutečně na správné úrovni. Z fyzického hlediska a také kvůli vedrům nebude snadné hrát co tři dny a musíte tak být připravení. Našim hlavním cílem je vyvarovat se sestupu. Po zranění, které mě vyřadilo ze hry na 2 měsíce, jsem si zahrál s Getafe a Eibarem a následně byl ročník suspendován.

Myslím si, že mohu týmu dát hodně, ale rozhodnutí dělá trenér. V průběhu karantény byla nejobtížnější věcí ta nejistota ohledně data návratu. Těšíme se na to, až se na hřišti potkáme se spoluhráči a kouči. Nyní trénujeme ve skupinách po osmi hráčů z pole a dvou brankářích. Cítíme se dobře, ačkoliv jsme doma nikdy neztratili motivaci trénovat. S Barcou to bude pěkný zápas.

K němu pak pravděpodobně dojde o víkendu 13./14. června a to na Estadi de Son Moix. Zatímco Blaugranas budou hájit vedoucí příčku, z níž mají náskok dvou bodů na druhý Real Madrid (hrající v tom kole doma proti již zmíněnému Eibaru), ostrované se pokusí udržet alespoň nějaký bod doma, aby vyskočili z pásma sestupu. Aktuálně jsou 17. o bod za Celtou a o dva před Leganés.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat