Člen vedení Barcelony nevyloučil příchod Neymara v zimě

Člen vedení Barcelony nevyloučil příchod Neymara v zimě

V rozhovoru pro agenturu EFE řekl jeden z představitelů managementu katalánského gigantu sídlícího v Barceloně Javier Bordas, že v klubu ještě neupustili od možnosti koupě Neymara Júniora z Paris Saint-Germain, kterou se snažili zrealizovat letos v létě.

Dokud k nám Neymar chce přijít, uděláme všechno pro to, aby se tak stalo. Operace však musí být finančně realizovatelná. A jestli to bude v lednu? Uvidíme. Ve fotbale se všechno rychle mění, ale Neymar je Neymar,“ pravil Javier Bordas k sáze uplynulého prázdninového období kolem Neymara Júniora.

A dodával: „Letní vyjednávání s PSG měly finanční limit, který bohužel nebyl dostatečný. Případ Neymara je unikátním. Je to výjimečný hráč a chce k nám přijít. V PSG se neadaptoval a udělal chybu, když tam zamířil. Přiznal to i on sám.“ Připomeňme, že Brazilec odešel do Paříže před dvěma lety právě z Katalánska.

Dalším tématem Bordasova interview byla klauzule ve smlouvě Lionela Messiho, díky níž může každý rok odejít zdarma. „Nevidím jej v jiném klubu a jen pár lidí je většími barcelonisty, než on. Neodejde za penězi. Messi je součástí Barcy, on je Barcou. Je odchovancem a ctí klubové barvy. Stačí se na něj podívat, když prohraje zápas.

Když posilujete nejlepší tým na světě, je velmi obtížné něco zlepšit. Nemyslím si, že v posledních letech byly přestupy špatné. A kdo nahradí Suáreze nebo Messiho? Kdo dokáže nastoupit místo Rakitiče nebo Busquetse? Nakonec dojde na náhradníky. V této sezoně mám dva hráče do prvního týmu a to de Jonga s Griezmannem,“ dodal na závěr.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
43. Raphinha 5
47. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat