COUTINHO CHCE PO SEZÓNĚ DO BARCELONY

COUTINHO CHCE PO SEZÓNĚ DO BARCELONY

Hvězda Liverpoolu Philippe Coutinho je podle katalánského deníku Sport  připraven v létě přestoupit do Barcelony. Sport dále uvedl, že jednání o přestupu Coutinha mezi oběma stranami již započaly.

Brazilský hráč je jednou z priorit Barcelony v letním přestupovém období. Barcelona je připravena udělat vše proto, aby byl transfer liverpoolské hvězdy na Camp Nou uskutečněn.

Je tedy jasné, že pokud Coutinho bude chtít v létě Anfield Road opustit a přesunout se na Camp Nou, bude muset vedení klubu zahájit jednání o jeho přestupu.

Barcelona se již střetla s hráčovými zástupci. Obě strany se společně dohodly na tom, že se čtyřiadvacetiletý hráč přesune do Španělska hned po skončení sezóny.

Jak je výše uvedeno, katalánský gigant již jednání o přestupu Coutinha na Camp Nou zahájil. Barcelona vynaloží všechny možné prostředky, aby hráče získala. Je si však vědoma, že bude muset na jeho přestup vynaložit nemalou částku. 

Barcelona všestrannému hráči zaručila místo v základní sestavě, čímž ho přesvědčila, aby se v létě přestoupil právě na Camp Nou.

Brazilec rovněž údajně uvedl, že pokud opustí Liverpool, tak zamíří jedině do Barcelony. Hráč již odmítl nabídku letního přestupu do Paris Saint-Germain.

Jürgen Klopp se obává, že v létě přijde o svého nejlepší hráče, a proto se bude snažit Coutinha přesvědčit, aby na Anfield Road setrval i následující sezónu.


Zdroje: insidefutbol.com



Diskuze

Za mě teda rozhodně ne. Hned z několika důvodů. Kdyby už chtěli investovat tolik peněz, tak mnohem raději Eriksena že Spurs. smiley

10.05.2017, 12:07
The_DoctoR Snoop

Ty si dobře mimo realitu smiley

10.05.2017, 15:13
MVD The_DoctoR

Zrovna Eriksen je super. Ale nemyslím si, že by byl ten pravej k nam.

10.05.2017, 16:35
MVD The_DoctoR

A ještě detail. Spurs by si řekli určitě za Eriksena, svého nejlepšího nahrávače, určitě stejně jako Pool za Coutinha. Jen si myslím, že Eriksen by měl delší adaptaci než Coutinho. Osobně bych raději v Barce viděl Verrattiho, ale zase vidět Coutinha po boku Neye zní opravdu super. smiley

11.05.2017, 07:12

Chápu, že jednání trvají měsíce a domluvit vše trvá hodně dlouho, ale nebylo by lepší nejdříve domluvit trenéra(když víme, že bude nový) a případné posily konzultovat s ním než nakoupit za pořádný balík hráče, kterého by třeba pak posadil na lavičku, protože by se mu nehodil? Ale třeba už je dávno vybráno a budoucí trenér jednání schválil.

10.05.2017, 13:35

90 za něj😂😂😂a kde prokázal své kvality? ligu mistrů nehrajou...evropskou ligu nehrajou...v lize budou pátí....za brazílii nic nedokázal, možná 7-1 od Němců...tak co to je? 😀

10.05.2017, 21:23
MVD Nemesis11

To je mi komentář. Ligu mistrů i Evropskou ligu s Liverpoolem hrál. To, že ji nehrál letos, neznamená, že si ty soutěže nikdy nezahrál. A své kvality prokazuje v PL, spolu se La Ligou nejlepší ligou světa. Jako jasně, že 90 M je hrozně moc, ale při dnešních fotbalových částkách to není nic šokujícího. Nehledě na to, že je to jejich největší hvězda. Pod 70 M určitě nepůjdou. A mimochodem s Neymarem táhne Brazílii. A proti Německu fakt Coutinho nehrál.

10.05.2017, 22:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 93
2. FC Barcelona 79
3. Girona FC 75
4. Club Atlético de Madrid 73
5. Athletic Club 62
6. Real Sociedad de Fútbol 57
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 19
3. Alexander Sørloth 19
4. Robert Lewandowski 17
5. Antoine Griezmann 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
34. Fermín López 7
44. Raphinha 6
57. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat