Coutinho nevylučuje zotrvanie v Barcelone

Coutinho nevylučuje zotrvanie v Barcelone

Jediná vec, ktorá je istá v prípade Philippeho Coutinha - že budúcu sezónu nebude hrať za Bayern Mníchov. Brazílčan by sa rád vrátil do Premier League, no nevylúčil ani zotrvanie v Katalánsku.

,,Keďže Liga Majstrov sa bude hrať až do 23. augusta, pre hráčov ako Coutinho bude dovtedy ťažké spraviť nejaké rozhodnutia. Teraz sa sústredí na to, aby postúpil so svojim tímom cez Chelsea. Potom sa bude koncentrovať na Barcelonu," vyjadril sa hráčov agent Kia Joorabchian.

,,Nie je tajomstvom, že sa Philippe chce vrátiť do Anglicka," pokračoval Joorabchian v rozhovore pre 'talkSPORT'. ,,Tú ligu miluje, sedí mu štýl, rád by sa tam vrátil." Doplňme, že s Coutinhom boli spájané celky ako Arsenal, Leicester City či Tottenham.

Na záver agent však dodal: ,,Coutinho určite nie je proti tomu, aby zostal v ďalšej sezóne v Barcelone."

Myslíte si, že by mal tento 28-ročný ofenzívny futbalista ešte dostať dôveru? Ťažko povedať, či by figuroval v plánoch do sezóny 2020/21 či už Quiqueho Setiéna, alebo iného potenciálneho trénera. Každopádne prestup z Liverpoolu si bude Philippe vyčítať asi už navždy.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Ja by som mu šancu ešte u nás dal. Predať Rakitiča a na jeho miesto nechať Coutinha. Nehral na pozícii, ktorá mu vyhovuje, čiže za mňa určite nechať a skúsiť ho v zálohe. Ale nezdá sa mi, že k tomuto dôjde.

30.07.2020, 05:37
Pajinos La Pulga

hlavně nevím, jak by to vypadalo potom ve hře, kdo by bránil a tak - furt se totiž plete, že Coutinho hrál v Liverpoolu to, co u nás hraje Rakitič a další, čili střed zálohy

svým způsobem sice ano, ale o dost výše, tady by se musely více plnit obranné povinnosti a nic proti Coutinhovi, ale Ivan nebo Vidal je mají pod kůží vryté více

u nás tento post neexistuje, anebo ho hraje Messi, který prostě dolů nepůjde, i kdyby trakaře padaly, čili tady připadá v úvahu jedině to levé křídlo, které mu ale zas nesedí

pokud to půjde, tak asi prodat, protože takhle bude zbytečně žrát výplatu a ještě má relativně velkou hodnotu na trhu (a že ty prachy potřebujeme, to si asi připomínat nemusíme)

30.07.2020, 13:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat