Coutinho s Fatim majú možno po sezóne

Coutinho s Fatim majú možno po sezóne

Denník 'Sport' píše, že v prípade oboch hráčov klub zatajil informácie o stave rekonvalescencie - Coutinho mal prednedávnom podstúpiť v Katare druhú operáciu kolena.

Obaja hráči sa mali podľa prvých odhadov pár dní po zraneniach niekedy v tomto období vrátiť do tréningového procesu. No ani o jednom nie je vôbec počuť a tak postupne novinári prichádzajú s novými informáciami.

Traumatológ Juanjo López Martínez pre 'Esport3' prezradil, že Brazílčan musel podstúpiť druhú operáciu kvôli komplikáciám s tekutinou v kolene. Existujú dva možné scenáre: buď sa nevyskytnú už žiadne ďalšie problémy a hráč sa na trávnik vráti na konci mája alebo vynechá kompletný zvyšok sezóny.

'Radio Catalunya' včera odvysielalo správu týkajúcu sa druhého menovaného - Ansu Fatiho. Liečba ani v mladíkovom prípade nejde vôbec podľa plánu a údajne mu hrozí už tretia operácia kolena. Meniskus sa nehojí tak ako by mal - v nadchádzajúcich dňoch má prísť dôležité rozhodnutie ako postupovať v tejto neľahkej situácii. Opäť existujú dve možnosti: návrat na trávnik približne do piatich týždňov, alebo vynechanie kompletného zvyšku sezóny spolu s Eurom 2021. 

Klub si ale tieto informácie naozaj stráži, napríklad bolo obrovským prekvapením rýchle uzdravenie v prípadoch Gérarda Piquého a Pedriho pred odvetou semifinále CdR proti Seville a tak je ťažké odhadnúť či sa dozvieme ďalšie podstatné informácie tentokrát už priamo z oficiálnych zdrojov klubu alebo z médií.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Rád bych se pletl,ale u Fatiho vidím velký,špatný.Bojím se že už to nebude na vrcholovou úroveň.Podobný případ jako Honza Baránek z Baníku(pak Plzeň)jedna operace,otoky,druhá operace,otoky,třetí a konec kariéry a teď je rád že odehraje 30 minut za Bolatice.

25.03.2021, 11:11
karlos René

Tak jestli prodělá během půl roku už třítí operaci, tak to pro něj konec bude, no. Tělo to prostě nevydrží.

25.03.2021, 11:39
lhotik karlos

To jsou zase znalecké názory pane bože.
Barcelona bude mít jedny z nejlepších ortopedů a určitě ukončí hráč kariéru v 18 letech kvůli poranění menisku. smiley
Bez menisků se dá hrát. V případě prasklých vazů se dělají plastiky vazu (v některých případech jsou hráči i bez vazu a okolní svaly jim udrží koleno).
Největší problém je, když je načatá, poškozená chrupavka. Pak jsou otoky, bolesti atd...

Můj názor je, že Fati měl operaci, kde došlo začištění menisku. Ale po návratu do plné zátěže koleno furt zlobí. Nechtějí ho znovu operovat (každá operace -> uspíší artrózu kolena). Do budoucna to není dobré, a tak zkouší konzervativní léčbu.

To samé měl třebas Umtiti myslím. Co se týče Couthina, tam to může být problém s chrupavkou, celkově koleno už opotřebené. Už měl nějaké operace atd...

Ale to jsou pouze spekulace. :-))
Ale probůh neukončujte tu kariéru 18 letému klukovi, protože jsi poranil meniskus.smiley

25.03.2021, 19:41
René lhotik

Můj názor určitě neukončí kariéru Fatimu.

25.03.2021, 19:48
karlos lhotik

Hm... Já tam psal konec kariéry, no. 😆😆😆 Myslel jsem konec, jako jeho dosavadní výkonnosti. Tedy to, že se z něj stane takový Rafinha... Ale tvůj názor beru.

26.03.2021, 09:36

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat