Coutinho se měl sejít se zástupcem Barcelony a probrat budoucnost

Coutinho se měl sejít se zástupcem Barcelony a probrat budoucnost

V úterý mělo v katalánské metropoli Barceloně dojít na schůzku Andrého Curyho, jenž působí jako zástupce Blaugranas pro jihoamerický region, s Kiou Joorabchianem, který je agentem Philippa Coutinha. Tématem diskuze měla být právě budoucnost ofenzivního záložníka u FCB.

FC Barcelona svým způsobem využila prezentace brankáře Norberta Neta a sešla se s jeho agentem, jenž zastupuje také Philippa Coutinha. Kia Joorabchian dorazil do Barcelony v pondělí večer spolu s Netem a tak se mohl osobně sejít s řediteli katalánského celku a probrat, co bude s odchovancem Vasca da Gamy, který odehrál v ročníku 2018/19 úctyhodných 70 soutěžních zápasů, dále.

Na přestupu bývalého gólmnana Valencie, Fiorentiny či Juventusu se podílel i poradce klubu pro Brazílii André Cury a ten se měl mítinku s představiteli Barcy sejít také. Všichni výše zmiňovaní sehráli velkou roli v tom, že Neto přišel zabojovat s Marcem-Andrém ter Stegenem o post jedničky, ačkoliv ví, že to bude velmi těžké. Kdyby mu to náhodou nevyšlo a rozhodl se odejít, uvědomuje si, že o něj stále dost stojí v Itálii.

Co se Coutinha týče, jeho zástupci měli klubu sdělit, že je v něm i nadále šťastný a chce setrvat. Zároveň však nezavírají dveře případným nabídkám, jelikož kolem ex-hráče Interu Milán, Espanyolu a Liverpoolu krouží několik celků, včetně PSG, s nímž by se údajně neměl problém domluvit. Paříž ale musí za jeho služby zaplatit 110 milionů eur a být ochotná pustit Neymara Júniora opačným směrem za přijatelnější sumu, než 222 milionů.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat