De Jong: Nejsem typ hráče, co dá 30 gólů za sezonu

De Jong: Nejsem typ hráče, co dá 30 gólů za sezonu

K výkonům v posledních zápasech a k aktuální situaci týmu se v reprezentační pauze vyjádřil také Frenkie de Jong.

"Je to přehnané. Výsledky jsou špatné, to nemůže ignorovat nikdo. Je samozřejmé, že teď přichází hodně negativních názorů. To se prostě děje, když máte špatné výsledky v klubu jako je Barcelona. Jsem zklamaný, ale nejsem úplně na dně."

24letý hráč věří, že reprezentační pauza je pro klub dobrá a po ní se hráči vrátí silnější.

"Je dobře, že teď máme pauzu, až se vrátíme zpátky na zápasy za Barcelonu, mohlo by se vše vrátit k normálu. Lidé přehánějí, když říkají, že je ta sezona už odepsaná. Nemáme o moc míň bodů než Real nebo Atlético a zbývá ještě spousta zápasů. Ještě nic není prohrané. V Lize mistrů jsme začali špatně, ale pořád máme šanci dostat se do nejlepší šestnáctky."

Frenkie věří, že může podávat ještě lepší výkony než doposud.

"Samozřejmě chci toho předvést ještě víc, ale nejsem typ hráče, co dá 30 gólů za sezonu. Ani neznám nějakého záložníka, který by to tak měl. Nemyslím si, že by mě na konci sezony měli hodnotit podle počtu gólů a asistencí. Je to někdy přehnané, sice nemám tu nejlepší formu, ale zas tak špatný jsem nebyl. Četl jsem kritiku na můj výkon po zápase s Benfikou. Myslím si, že taková kritika je často založená na výsledku zápasu."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

30 golů za sezonu tu uměli dát jen Messi Suarez a Neymar (za poslední dekádu) ...tak Neymar ne :D No každopádně Messi odešel zadara ke konkurenci v LM a Suarez odešel tak nějak taktéž ke konkurentovi ve španělské lize .... Nám zbyly jen dluhy a pocit zmaru.

05.10.2021, 22:16

Výkony Frenkieho de Jonga jsou dlouhodobě stabilní a převyšují výkony kohokoliv z týmu. A to de facto nehraje na své ideální pozici.. Jako každý, i on má své "in & out" a někdy hraje zkrátka trošku hůř, než jsme od nêj zvyklí. Kritizovat ho ale za výkon v zápase, kdy všichni hráli špatně nebo hodnotit ho podle výsledku zápasu nebo podle počtu vstřelených gólů, se sakra nehodí!

06.10.2021, 11:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat