Dembélé by v případě přestupu do Bayernu mohl způsobit interní problémy

Dembélé by v případě přestupu do Bayernu mohl způsobit interní problémy

Někdejší německý záložník Lothar Matthäus se nechal slyšet, že pokud Bayern Mnichov skutečně přivede Ousmana Dembélého jako alternativu za Leroye Saného, prezident bavorského celku Uli Hoeness by ztratil na důvěryhodnosti.

Když pomyslím na skandály, které Dembélé vytvářel v Borussii Dortmund a Barceloně, nevidím důvod proč nevěřit, že by jeho chování nebylo jiné v Bayernu. Postavení Uliho Hoenesse bylo při stávkování Dembélého v Dortmundu jasné a pokud jej Bayern podepíše, jeho důvěryhodnost bude poškozena. U Francouze navíc nevíte, jestli nebude chtít další rok hrát v jiné soutěži,“ pravil kriticky Lothar Matthäus v rozhovoru pro deník Bild.

Bývalý hráče Bayernu nebo Interu Milán dodával, že Leroy Sané by byl rozumnější volbou, jelikož by se rychleji dokázal adaptovat do týmu. Jenže v případě mladého Němce se vyskytl problém a to PSG. To zvažuje, že po současném křídelníkovi Manchesteru City půjde v případě, že přijde o Neymara Júniora. Francouzi chtějí do ofenzivní vazby k Edinsonu Cavanimu a Kylianovi Mbappému ověřenou hvězdu, zatímco Bavořané potřebují nahradit Arjena Robbena a Francka Ribéryho.

Oba zmínění giganti evropského fotbalu už chtěli Saného pořídit před třemi lety. Kádr bundesligového mistra ale tehdy čítal vedle výše uvedených legend ještě Kingsleyho Comana a Douglase Costu, čili post křídel měl pokrytý. Rodák z Essenu si tehdy zvolil City, ale pod Josepem Guardiolou nehrál tolik, kolik by si přál. I proto by mohl zvážit odchod. Dodejme, že Sané pořád nepodepsal novou smlouvu a ta současná mu vyprší již za dva roky. Citizens tak jsou otevření jednání, aby jim neodešel zdarma.

V Bayernu se pak letos prosadil i Serge Gnabry a třiadvacetiletý Sané by vnesl do týmu potřebnou konkurenci. V případě Paris Saint-Germain je vše ve fázi analýzy a čeká se na vývoj událostí s Neymarem, kterého včera prohlásil týmový doktor brazilské reprezentace Rodrigo Lasmar za schopného hraní. „Kdyby byl v klubu, začal by proces přenosu do plné zátěže. Byl by na hřišti a začal pracovat s míčem,“ dodával.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat