DEMBÉLÉ: POROZUMĚL JSEM FILOZOFII KLUBU

DEMBÉLÉ: POROZUMĚL JSEM FILOZOFII KLUBU

Kousek po kousku se Dembélé dostává do potřebného tempa. Od jeho zranění v zápase s Getafe už uběhlo 3 a půl měsíce.

Poprvé nastoupil jako náhradník v prvním zápase čtvrtfinále Copa del Rey proti Celtě Vigo. V základní sestavě se objevil ve včerejším zápase s Levante. I když se mu nepodařilo vstřelit gól, odehrál dobré utkání. 

"Proti Celtě jsem si trochu zahrál a jsem nadšený, že se můžu vrátit zpátky na stadion, především, když jsem v základní sestavě," řekl Barca TV. 

"Vím, že mám před sebou ještě dlouho cestu, než se dostanu na svou nejlepší hráčskou úroveň. Chci na tom ještě hodně zapracovat."

I přes svůj věk (20) už hráč ukázal svoji vyspělost. "Nejtěžší věc během této doby bylo udržet si koncentraci na rychlé uzdravení. Měl jsem hodně trpělivosti a nejtěžší věc bude integrovat se opět do týmu," řekl. 

"Za ty tři měsíce jsem se úplně naučil filozofii hry klubu," ukončil Dembélé rozhovor.   


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Ta poslední větasmiley ..no nevim nevim.Že by Dembele nějak pochopil naši filozofii... smiley

08.01.2018, 20:34

Upřímně mu stále nevěřím. Působí na mě hloupým dojmem, že se nejedná o chytrého hráče. Max vzít balón a utíkat směrem na bránu. Technicky mi taky nepřijde na kdoví jaké úrovni. Třeba překvapí, ale zdá se mi, že takového nadějného a drzého mladíka na hřišti bychom našli i v La Masii. Snad se mýlím a překvapí mne.

08.01.2018, 20:57
marek99 Krestic
Senior editor

Úplný súhlas

08.01.2018, 21:16
Krestic Krestic

Moc nechápu tolik palců dolů, nijak ho neodepisuji. Jen si podrobně všímám jeho hry, ten kluk vážně umí, jen předkopnout míč a utíkat. A ještě k tomu ho kolikrát ani nemá blízko u nohy. V našem systému, kdy hrajeme do plných se bude muset hodně přizpůsobit. Jelikož u nás vyloženě neoslnil ani Alexis, který fotbalové myšlení i techniku měl, tak u Dembelého jsem v rozpacích.

09.01.2018, 15:28

Wow. Vaše komentáře jsou opravu k zamyšlení. Já Dembelému určitě věřím, ale přesně to poukazuje na to jak je ted La Masia v úpadku. Po nějaké době, tu budeme mít další příklad v podobě Arnaize, nedělám si absolutně žádné iluze o tom že by se prosadil trvale. Máme marné Levante, vedeme 2:0 a do hry přijde Roberto místo křídelního hráče a následuje Gomés. tohle je akorát plácaná, práce nepráce s mláděží, navíc mu neni žádných 17 nebo 18, takže by měl dostat obrovské množství prostoru aby se do léta vidělo jak na tom výkonnostně je. Opravdu nestačí jen CdR, ted bychom ho měli pořádně zapřáhnout. Sakra, vždyt ten kluk je už ted o dost lepší než odepsaný a chaotický Deulofeu.

08.01.2018, 23:40

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat