Dembélé: PSG se bude chtít pomstít

Dembélé: PSG se bude chtít pomstít

Již zítra Barcelonu čeká utkání Ligy mistrů proti PSG. Dembélé věří, že se bude francouzský celek chtít pomstít za prohrané osmifinále v roce 2017. Tehdy sice Barça prohrála první zápas 4:0, v odvetě se však Kataláncům podařilo prakticky nemožné a výsledkem 6:1 se kvalifikovali do čtvrtfinále.

,,Myslím si, že ten zápas se zapsal do historie. Výsledek 4:0 by byl nepříznivý pro jakýkoliv evropský tým. Otočit takový výsledek je náročné, v Lize mistrů to platí dvojnásobně."

,,Barceloně se to podařilo se skvělými hráči - Neymarem, Messim nebo Iniestou. PSG se bude chtít pomstít. Také za to můžou média, která vše přikrášlují. V týmu o pomstě a podobných věcech nemluvíme. Uvědomujeme si, že to bude náročný zápas."

,,Známe PSG, jsou to favorité na zisk titulu."

Dembélé věří, že mu k jeho aktuálně formě dopomohli trenéři klubu, a to jak ze stránky fyzičky, tak i taktiky.

,,Změnil jsem se od doby, co jsem tu přišel. Především z fyzické stránky. Byl jsem docela křehký hráč, když jsem byl ještě v Dortmundu. Ušel jsem však dlouhou cestu a díky fitness trenérům se vše změnilo."

,,Dostal jsem hodně rad. Kdy mám útočit, kdy se mám snažit v klidu držet míč. Většinou jsem se posouval dopředu jen s míčem. Řekli mi, že se mám raději snažit hledat spoluhráče, než obehrávat tři nebo čtyři soupeře."

Dembélé také pochválil Koemana.

,,Hodně věcí se s jeho příchodem změnilo. Především trénink a způsob přípravy na zápasy. Fyzicky jsme na tom velice dobře. Trénink je hodně intenzivní. Myslím si, že máme vynikající formu. Máme několik cílů a uděláme vše možné pro to, abychom získali nějaké tituly," dodal na závěr.



Zdroje: marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat