Dnešní přehled španělských novin (22. 7. 2020)

Dnešní přehled španělských novin (22. 7. 2020)

Zveme vás ke krátkému přehledu titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca či AS? Pojďme se na to podívat.

ČERSTVÝ VZDUCH NA LIGU MISTRŮ - hráči Barcelony dostali 6 dní volna, aby dobili baterky na evropskou výzvu. Mbappe zavírá dveře Realu: "V příští sezóně zůstanu v PSG." Tebas vyloučil opakování kola i přes rozhořčení Deportiva.

MESSI MVP - 87 % čtenářů Sportu věří, že Argentinec byl bezpochyby nejlepším hráčem La Ligy, o moc lepším než Benzema. Hvězda blaugranas znovu získala Pichichi a stala se nejlepším asistentem ve své další sezóně na mimořádné úrovni. Ansu Fati je objevem sezóny. La Liga odmítá opakování posledního kola Segunda División. Deportivo a Numancia se mohou obrátit na soud, zatímco Fuenlabrada zůstává v karanténě. Aubameyang stále doufá, že přestoupí do Barcelony. Espanyol věří v získání Morena.

L'Esportiu představuje rozhovor se Sandro Rosellem: "Xavi má předpoklady k tomu, aby byl dobrý trenér, ale názor si udělám, až nějakou dobu povede nějaký evropský tým."

"Musí se prodloužit smlouva s Messim. Je to správné, protože když uvidí, že už týmu nic nedává, odejde."

"Když jsi prezidentem Barcelony, je ti jasné, že tě čeká daňová kontrola."

"Chci ovlivnit volby, Roche je můj přítel, ale neřeknu, kdo je můj kandidát."

"Lamela je krutá. Měla by opustit svou pozici kvůli nekompetentnosti nebo zaujatosti."

"Ve vězení jsem nebyl ve spojení s politickými vězni, které bych rád viděl."

Girona stále ještě neví, zda bude zítra hrát play off proti Almetii, stále čeká na informace. Espanyol chce více držitelů permanentek, nabídne 50% slevu.

DRTIVÉ VÍTĚZSTVÍ MADRIDU - Marca představuje výsledky hlasování. do kterého se zapojilo více než 1 360 účastníků. Nejlepší hráč: Benzema. Nejlepší trenér: Zidane. Nejlepší brankář: Courtois. Nejlepší obránce: Ramos. Nejlepší záložník: Casemiro. Nejlepší útočník: Benzema. Nejlepší Španěl: Ramos. Nejhorší přestup: Jovic. Nejlepší hráč U-21: Ødegaard. Nejlepší přestup: Ocampos. Objev ligy: Granada. Zklamání ligy: Espanyol.

Vinicius je na dovolené na Ibize a už vyhlíží zápas proti City. Ministr kultury a sportu by chtěl pořádat Olympijské hry nebo Mistrovství světa 2030. Otevřená válka v Segundě. Deportivo a Numancia žádají rozšíření ligy na 24 týmů. Tebas: "Kolo se nebude opakovat."

VINICIUS, PLÁŽ A CITY - Brazilec odpočívá společně s Militaem na Ibize, zatímco Zidane ho považuje za faktor narušující rovnováhu v zápase proti Manchesteru. Ve Fuenlabradě bylo zahájeno vyšetřování případů nákazy koronavirem. Deportivo požaduje opakování kola. Numancia chce ligu 24 týmů. Tebas říká ne.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat