Polední přehled španělských novin (10. 6. 2020)

Polední přehled španělských novin (10. 6. 2020)

Středa je tady a s ní i přehled, o čem píší Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, AS a Marca.

Jdeme si pro double,“ cituje titulka Munda Deportiva Clémenta Lengleta, který je optimistou před restartem sezony a věří, že „pauza prospěla lidem jako Busi a Leo, který je dobře připraven“. Xavier Bosch píše o „nejhorším prezidentovi v historii“. Inter otevírá dveře k Lautarovi, jemuž 7. července vyprší klauzule. Dnes se vrací fotbal ve Španělsku dohrávkou druhé půle zápasu Raya s Albacete, které bylo přerušeno. „Nikdy jsme si nemysleli, že budeme soudcovat bez videa,“ tvrdí Velasco Carballo. V draftu Národní ligy baseballu v USA se objeví Jaden, syn tenistů Agassiho a Grafové.


Jsme připraveni,“ píše Sport a dodává, že kabina se cítí velice dobře a hráči jsou optimisté. Chtějí bojovat o titul a Setién dodává, že jeho „tým si vede extrémně dobře“. Duel mezi Barcou a Atlétikem by se mohl sehrát s diváky na tribunách a polovina duelu Raya Vallecana s Albacete se sehraje dnes jako první zápas v zemi od přestávky. Limitem pro koupi Lautara je 7. červenec, kdy uplynule jeho výkupní klauzule ve výši 110 milionů.


Před Quiquem Setiénem leží podle L'Esportiu na konci sezony „velká výzva“, když v rámci měsíce musí vedle výsledků v lize a Lize mistrů zlepšit týmové výkony a to hlavně v obraně a mimo Camp Nou. Kouč dále potvrdil, že Messi nastoupí na Mallorce, Luis Suárez také, ale ještě ne celý zápas. Španělská vláda rozhodla ve věci návratu fanoušků na stadion - rozhodnutí podá Národní sportovní rada. Liga ACB sleduje německou basketbalovou ligu, kde se už odehrály 2 kola. Pět barcelonských házenkářů jsou v nejlepším výběru ligy a Alex Pascual byl zvolen objevem sezony. Aisa Borges Vall bude hrát v nejvyšší soutěži ve stolním tenisu se třemi Katalánkami v sestavě. Ricard Munoz začal pracovat s ženským týmem v pozemním hokeji a Mechaal se připravuje v Turecku pod taktovkou Carlese Castilleja, který je v Katalánsku.


Marca se ptá „To záleží. A na čem to záleží?“. Redaktoři zpochybňují, že po přetrženém křížovém vazu se dokážete vrátit do hry a dosáhnotu úspěchu. Rekonvalescenci Marca Asensia napomáhá jeho věk a herní styl. Deník analyzuje deset hvězd, kteří se vrátili do hry po stejném zranění a mezi nimi jsou Diego Costa, Ibrahimovič a Canales. Asensio tak může věřit. Fotbal se po 178 dnech vrací do Španělska dohráním duelu mezi Rayem a Albacete. „Je krásné, že jsem s Joaquínem šťastní,“ pravil Jesús Navas a Borja Iglesias se nechal slyšet, že je „přesvědčen, že uvidíme takovou verzi mě samotného, jakou očekávají lidé“. Pau Gasol pak při prezentaci své akademie prozradil, že „pokud bude mít v pořádku nohu, chce ještě rok hrát“.


AS hlásí „všichni nebo nikdo“. Vláda měla poslední slovo ve snaze o návrat fanoušků na stadiony a chce zaručit jednotný tah, který by nikoho neznýhodnil. Sevilla a Betis si spolu zahrají zítra a vše je připraveno. Fotbal se ale vrací už dnes a to zápasem mezi Rayem Vallecanem a Albacete. Demolice stadionu Vicenteho Calderóna, která trvala 16 měsíců, bude dokončena v pondělí. Zidane vystřídal v osmatřiceti zápasech osmatřicet sestav a ještě ani jednou nezopakoval stejnou jedenáctku ve své druhé štaci u Realu. „Nepanovaly stejné podmínky,“ vysvětloval Bertomeu konec basketbalové Euroligy. Po celém Španělsku je povolen volný pohyb, ale s omezeními a normální život má nová pravidla.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat