Dopolední přehled španělských novin (23. 5. 2020)

Dopolední přehled španělských novin (23. 5. 2020)

Ani dnes nebude scházet přehled titulních stran deníků Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, AS a Marca.

Setién se definuje,“ píše Mundo Deportivo k představení plánů trenéra Barcelony k posílení před novou sezonou. „Jednoho dne bych rád pracoval s Neymarem. Pjanič je skvělý hráč a může hrát na Camp Nou. Dokud je Rakitič v týmu, počítám s ním.“ Semedo se blíží Manchesteru City, Angličané jej chtějí vyměnit za Joaa Cancela. José Mourinho řekl v roce 2010 Pepu Guardiolovi „Ještě nezačínej slavit, nic není u konce.“ Bayern a Borussia Dortmund se připravují na derby a plavci trénují v moři, protože nemohou v bazénu. Změna rozpisu NBA je problémem pro Dream Team.



Chtěl bych trénovat Neymara,“ má na titulce Sport v návaznosti na prohlášení Quiqueho Setiéna, jenž zanalyzoval současnost a budoucnost Barcy.Nechci začínat debaty s Messim. Víme, že se musíme v některých věcech zlepšit, ale jsme přesvědčeni, že máme potenciál na to vyhrát Ligu mistrů. Mám rád skvělé hráče a Pjanič je jedním z nich. I Lautaro se dokáže rovněž přizpůsobit naší ofenzivní hře. O ligový titul chci zabojovat na hřišti. Hráči se musí vrátit silní a budou připravení na návrat sezony.“ Inter otevírá dveře Samuelovi Umtitimu, v Bundeslize zabojují Bayern a Borussia a basketbalisté Barcy už trénují po skupinkách.


L'Esportiu informuje o tom, že Barcelona musí najít důvěryhodného následovníka Luise Suáreze po pětiletém neúspěšném hledání a sází na Lautara Martíneze. Ministr zdravotnictví analyzuje žádost LaLigy vstoupit do čtvrté fáze protokolu, aby mohly trénovat celé týmy společně a mělo by dojít k týdennímu odkladu. Vypadá to tak, že sezona se vrátí nejdříve 19. června. Ian Soler působící v Zemplínu Michalovce tvrdí, že „slovenská vláda hodně pomáhá fotbalu“ a že a „velmi malá země“. Bernardo z Espanyolu věří, že nejdůležitější věcí bude fyzická příprava. Xevi Puyol z Baxi Marresy řekl, že „nemohli dovolit úplně zaplatit Ryanu Toolsonovi, ale došli k dohodě“. „Asociace se rozhodla investovat do OK League TV a vyšlo to dobře,“ dodával prezident CH Lloret, Joshua Pérez.


Musíme vyhrát tento ligový ročník pro fanoušky,“ říká Vinicius Júnior v interview pro Marca. „V zápasech s Barcelonou jsme byli lepší, než ona. Nepřišel jsem zde proto, aby se o mě pochybovalo. Jsem ten první, který si stanovuje cíle. Real Madrid změnil můj svět. Trpěl jsem ve Španělsku a trpím i v Brazílii.“ Aritz Aduriz se rozloučil na hřišti. LaLiga a AFE položily základy pro návrat sezony. Dokáže dcera Usaina Bolta pokořit světové rekordy díky genům? A hledá se místo na dohrání finálové fáze Ligy ACB.


Vinicius - Hazard, pasuje pouze jeden,“ domnívají se redaktoři AS. Zinedine Zidane věří, že oba křídelníci nemohou hrát zároveň na hřišti a nebudou tak v jeden okamžik v sestavě. Belgičan se vrací do dobré formy, což je pro Brazilce hrozba. „Ferrari si najalo velmi tvrdě pracujícího člověka,“ řekl Carlos Sainz. Aritz Aduriz se ukázal na trávníku San Mamés, aby se rozloučil. Celé Španělsko pak zakončilo nultou fázi, jako poslední to byli Madrid, Barcelona a Kastílie a León. Celkem 47 % populace už je ve fázi 2.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat