Odpolední přehled španělských novin (30. 5. 2020)

Odpolední přehled španělských novin (30. 5. 2020)

Ani o víkendu nepřijdete o přehled titulek Munda Deportiva, Sportu, L'Esportiu, AS a Marcy.

A hrajeme!“ volá Mundo Deportivo. LaLiga se oficiálně vrací 11. června ve 22:00 zápasem Sevilly proti Betisu a skončí 18. a 19. července. V pondělí vyjde detailní rozpis prvních čtyř kol a týmy dostanou povolení na trénování bez omezení. Mike Tyson se v třiapadesáti letech vrací do ringu. Důvody Arthura Mela - chce zůstat v Barceloně, protože sedí jeho stylu. Barca chce zmenšit basketbalový kádr.



Pjanič v ohrožení,“ píše Sport. Arthur nesouhlasí s přesunem do Juventusu a to komplikuje přestup Bosňana. Italský mistr nebude souhlasit s účastí jakéhokoliv jiného hráče Barcy v této operaci. Víctor Valdés se stal novým koučem Horty a Neto může odejít, aby jeho místo převzal Tenas. Klub nabídl prodloužení Garcíovi Pimientovi a LaLiga se vrací 11. června duelem Sevilla vs. Betis.


L'Esportiu informuje o tom, že jednání s ter Stegenem o nové smlouvě přerušil koronavirus a Barcelona trénuje, aby se mohl vrátit 15. června do hry. Ligová soutěž se totiž vrací o 4 dny předtím sevillským derby. „Můžeme Valdésovi nabídnout svobodnou ruku,“ říká prezident Horty Pedro Carmona. Ian Tarrafeta opouští Granollers. Vodní pólistky Clara Cambrayová a Marta Bachová slaví čtyři tituly v Mataró a pozemní hokejisté odehrají v sezoně 2020/21 jedenáct zápasů.


Marca oznamuje, že sezona 2019/2020 bude restartována 11. června a další ročník bude zahájen 12. září. „Plán předpovídá návrat MotoGP v Evropě na 19. července,“ tvrdí Carmelo Ezpeleta. Javier Guillen dodává, že je „optimistou ohledně odjetí španělské Vuelty“. „Kluci a holky mohou hrát v PlayStation lize,“ říká Luciar Perdomo. J. H. Sahuquillo: „Chceme, aby Valencia byla příkladem v e-sportu.“ „Tenhle průmysl pořád roste,“ přidává Moyorz87 z Movistar Riders. Trenér Leganés Javier Aguirre si myslí, že „zavedení pěti střídání je velmi dobré“ a Ander Herrera z PSG se zlobí. „Francie ukončila ligu předčasně a teď se může hrát.“ Sudí Munuera Montero si myslí, že „s atmosférou na stadionech nelze slyšet některé věci a nyní to bude možné“. V Bundeslize je nyní méně kontaktů, sebrání míče, faulů a karet a bývalý hráč NFL Colin Kaepernick je novým lídrem v boji proti rasismu.


V rukou Benzemy,“ tvrdí AS. Real chce bojovat o titul v LaLize a Lize mistrů s Karimem Benzemou jako hlavním střelcem. Jovičovo zranění Marianova zanedbatelná přítomnost činí z Francouze potřebného hráče. Dal doposud 19 branek a odehrál 91 % ze všech minut. V devětatřiceti dnech proběhne 110 utkání. LaLiga se vrátí 11. června duelem Sevilly proti Betisu a skončí 19. července. Stavba tréninkového centra Atlétika Madrid byla schválena radnicí v hlavním městě. Renault zůstává v F1 a potenciální tým Fernanda Alonsa nemění plán. Obyvatelé pečovatelského domu ve Španělsku obdrží minimální důchody, můžou o ně zažádat od 15. června.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
53. Fermín López 5
55. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat