Odpolední přehled španělských novin (7. 6. 2020)

Odpolední přehled španělských novin (7. 6. 2020)

První červnový týden zakončíme jak jinak, než pohledem na obálky Munda Deportiva, Sportu, L'Esportiu, AS a Marcy.

Tolik jsi nám chyběl,“ stojí na Mundo Deportivo v návaznosti na trénink na Camp Nou. Messi se vrátil do práce a tvrdí „rád bych si zde už zahrál“. Suárez dostal zelenou k zápasu s Mallorkou, když za sebou konečně nechal zranění kolene. To, že je připravený, ukázal na tréninkovém utkání, kde dal gól. Bayern přestřílel Leverkusen a je krůček od titulu. Real nabídl 50 milionů + 10 v proměnných za Camavingu a deník dále popisuje, jak budou vypadat Velké ceny F1. „Když jsem tě potkal, byl jsem nikdo,“ řekl Nadal Gasolovi.



Konečně doma,“ píše Sport k tréninku na Camp Nou týden před startem sezony. Suárez dostal povolení ke hře, Messi je v pořádku. Uruguayec je připravený a Leo ukázal, že proti Mallorce bude moci nastoupit. Lautaro řekl Interu, že chce jít do Barcelony, která se stále nevzdává Neymara. „Cítím se dostatečně silný, abych Barce sloužil,“ říká Toni Freixa a Bayern na cestě k titulu.


L'Esportiu informuje, že Suárez dostal po pětiměsíční odmlce zelenou a Messi trénoval 7 dní před návratem LaLigy opět na hřišti. Víctor Font oznámil, že počítá s Xavim jako trenér. Trenér srbské reprezentace v házené, Toni Gerona, tvrdí, že „není kam spěchat s výsledky“ a „volá po změně modelu“. Litevec Martynas Sajus posílá Baxi Manresu a Mataró s Vendrellem se vrací do OK Ligy v pozemním hokeji. Basketbalová Girona propustila Alexe Formenta, s nímž postoupili do vyšší soutěže a v Orlando dostalo povolení na dohrání NBA s dvaadvaceti celky.


Hazard připraven zazářit,“ volá Marca. Belgičan překvapil dokonce i své kolegy velmi dobrou formou po koronavirové pauze. Messi se vrátil do tréninku, ačkoliv je opatrný a cvičí samostatně. Diego Costa získal svou nejlepší formu. Real si v centru Di Stéfana vyzkoušeli hru bez Balea, který je mírně přetížený. Barca a Inter se zapojují do případu Lautara. Stále nedošlo k dohodě a na útočníka se znovu vyptával Real. Plán basketbalisty Dončiče přináší ovoce a LaLiga půjčí svůj superpočítač na boj s koronavirem.


Na plný plyn,“ píše AS, které také připomíná formu Hazarda na tréninku. Klub očekává, že Eden bude rozhodujícím článkem v závěru sezony, stejně jako byl v Chelsea. Real trénoval v centru Di Stéfana před utkáním s Eibarem. Práce na Bernabéu se urychlují kvůli Lize mistrů a pokud Real porazí City, chce zde odehrát čtvrtfinále. Messi může nastoupit proti Mallorce. Cvičil sám, ale „chce se vrátit“. Třetí fáze rozjetí ekonomiky ve Španělsku otevírá hranice mezi provinciemi. Andalusie, Baskicko, Aragonie a Kanárské ostrovy už umožňuji pohyb ve svém teritoriu.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Ante Budimir 16
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
53. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat