Eder Sarabia: Tvrdě pracujeme a připravujeme hodně věcí na to, až se vrátíme

Eder Sarabia: Tvrdě pracujeme a připravujeme hodně věcí na to, až se vrátíme

Asistent trenéra Barcelony Quiqueho Setiéna, Eder Sarabia, odpovídal svým sledujícím fanouškům na Instagramu na různé dotazy týkající se nejen chodu katalánského celku v této době. Podle jeho slov realizační štáb pracuje i v karanténě a chystá nové herní varianty.

Mým prvním idolem byl van Basten, kterého jsem měl i na plakátu. Později to byl brazilský Ronaldo. Rovněž jsem měl plakát Marca Pantaniho (cyklisty, pozn. přek.) a Bruce Springsteena (amerického hudebníka, pozn. přek.). Uvědomil jsem si, že jsem trochu stárnul, jelikož jsem miloval sporty v 80. letech.

Některé věci můžete dělat a jiné nikoliv, jelikož nehovoříte pouze svým vlastním jménem. Záleží na tom, kde jste. Všechno, co děláme, prochází přes novináře. Tvrdě pracujeme na přípravě spousta věcí, až se znovu vrátí soutěžní zápasy. Tato přestávka pro nás není špatná, jelikož jsme vypnuli od průběhu sezony.

Nyní není nejdůležitější věcí fotbal, ale jiné věci, ačkoliv už opravdu chci vidět mé přátele a být s týmem. Máme trochu prostor pro zlepšení. Hovořili jsme s trenérem a připravujeme různé varianty. Řešíme detaily herního modelu. V konečném důsledku jsme vlastně neměli předsezonní přípravu.

Kolem mé osobnosti vzešlo spousta zmatků, nicméně klub v tom nebyl vinný ani z desetiny. Je nám to líto, protože jsou věci, které se musí kontrolovat a zlepšit. Z naší strany nebyl žádný problém. S hráči máme skvělé vztahy a dobře jsme si na sebe zvykli. Jsme nadšení z toho, že s nimi spolupracujeme.

Messi je nejlepším hráčem všech dob a rovněž nejlepším sportovcem. Je úžasný v každém aspektu díky svému chápání hry a tomu, jak vše dělá. Toto je dobrý čas na to vypnout a zacvičit si. Jak nás pustí ven, zaútočíme jako tygři. Snažím se být optimistou, ale fotbal teď není proriotní.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat