Emotivní projev Sergia Busquetse při rozlučce na Camp Nou

Emotivní projev Sergia Busquetse při rozlučce na Camp Nou

Sergio Busquets včera odehrál poslední zápas na Camp Nou. Kapitán sklidil bouřlivé ovace poté, co byl v 85. minutě vystřídán. Po zápase se rozloučil s domácími fanoušky emotivním projevem.

"Chci poděkovat všem hráčům, kteří mě na této cestě po všechny ty roky provázeli. Trenérům, které jsem měl a také zaměstnancům a pracovníkům klubu. A také vám, fanouškům. Bylo mi potěšením tady hrát. Chci samozřejmě poděkovat také mé rodině, která mě vždy doprovázela a nutila ze mě dostat to nejlepší. Moc vám děkuji. Mám vás rád, děláte mi velkou radost. 

Už jako malý kluk jsem snil o tom, že jednou budu na tomto stadionu hrát. Dnes tady uděláme tečku, protože budeme mít opět nejlepší stadion na světě. Jsme nejlepší klub na světě s nejlepšími hráči a nejlepšími fanoušky. Budeme mít stadion, který se nám všem vyrovná.

Teď odcházím, ale sen, který jsem měl jako dítě, se splnil a stal se realitou. Být tady a vyhrát tolik titulů, být tak důležitým hráčem v klubu mého srdce. Nakonec bych rád řekl, že toto není definitivní loučení. Brzy se uvidíme. Visca el Barça i Visca el Catalunya."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat