Fanklubová kniha na prodej

Fanklubová kniha na prodej

Naše Penya u příležitosti oslav 10 let od doby, kdy nás FC Barcelona schválila jako oficiální fanklub, vydala knihu.

V knize naleznete historii fanklubu, rozhovory se všemi, kteří kdy byli ve vedení fanklubu, zájezdy a výjezdy, minisrazy a turnaje fanklubů, sekci FC Barcelona v Česku, fanklub v médiích, chorály i blahopřání. Z výsledku jsme nadšeni a věříme, že stejně tak budou i všichni, kdo si knihu přečtou.

Knihu již dostali: všichni, co byli na Velkém letním srazu 2021, všichni, co dorazili na podzimní oslavu 10. výročí, každý, kdo je ve fanklubu nepřetržitě 10 let (kromě knihy obdrželi i pamětní minci), všichni, co kdy byli ve vedení Penyi, všichni redaktoři, všichni, co spolupracovali a poslali blahopřání (a umí česky) a každý z partnerů fanklubu. Pokud je někdo z tohoto seznamu, kdo knihu ještě nemá, ať se ozve. 

Ostatní zájemci z řad členů fanklubu si mohou knihu koupit za 300 Kč (částka nižší, než náklady na samotnou knihu). Stačí poslat tuto částku na transparentní účet fanklubu 2000078878/2010, jako variabilní symbol použít členské číslo a do poznámky napsat Kniha. Zároveň poslat mail na miguelifcb@seznam.cz s aktuální adresou.

Nečlenové si knihu mohou koupit také, zde je cena 400 Kč. I tato částka je nižší, než náklady na knihu s poštovným a ostatními náklady, každopádně chceme knihu dostat mezi co nejvíce lidí. Zde je postup stejný, jen jako variabilní symbol napíšete 1899.

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Ke knihám stále přidávám vždy i nějaký ten dárek navíc smiley

16.10.2021, 08:44

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat