FC Barcelona uplatňuje bezpečnostní a kontrolní protokol pro fanoušky soupeře v zápase s Portem

FC Barcelona uplatňuje bezpečnostní a kontrolní protokol pro fanoušky soupeře v zápase s Portem Foto: X (@emctear)

Opatření předpokládají, že portugalští fanoušci nebudou moci být přítomni mimo prostor určený pro soupeřovy příznivce, a apelují na to, aby na zápas nejezdili, pokud nemají vstupenku.

Pro utkání skupinové fáze Ligy mistrů, které FC Barcelona sehraje v úterý 28. listopadu (21.00 h) na Estadi Olímpic Lluís Companys proti Portu, jsou zavedena přísná bezpečnostní opatření a kontrola vstupenek, které klub zavedl pro zápasy považované za rizikové, zejména pokud jde o prodej vstupenek a přítomnost fanoušků soupeřova týmu na stadionu. Tímto způsobem se má zaručit maximální bezpečnost pro všechny návštěvníky.

Z tohoto důvodu se klub FC Barcelona obrací na všechny fanoušky soupeřova týmu, v tomto případě na portugalské příznivce Porta, kteří nemají vstupenky, aby se cestě na Estadi Olímpic Lluís Companys vyhnuli, protože si nebudou moci zakoupit místo k sezení. Zápas budou moci navštívit pouze ti fanoušci Porta, kteří mají vstupenku vydanou jejich klubem v prostoru vyhrazeném pro fanoušky hostů.

Opatření, která byla pro tento rizikový zápas zavedena, jsou následující:

  • Vstupenky jsou nominální.
  • Fanoušci Porta nebudou smět být mimo prostor vyhrazený pro příznivce soupeře.
  • Komunikace na webových stránkách v době prodeje se sdělením, že prodej vstupenek je určen pouze pro fanoušky FC Barcelona.
  • Zákaz nošení oblečení nebo oděvů označujících soupeřův tým FC Barcelona, s výjimkou prostoru vyhrazeného pro fanoušky soupeře.
  • Mít u sebe připravené doklady (vstupenku a cestovní pas nebo doklad totožnosti), které bude možné v případě potřeby předložit.
  • Přístup ke vchodu č. 10, který je určen výhradně pro fanoušky hostů.
  • Na pokladnách stadionu Estadi Olímpic Lluís Companys se vstupenky neprodávají.
  • Fanoušci Porta, kteří nemají vstupenky, nemusí na zápas cestovat, protože vstupenky nelze zakoupit osobně na pokladnách.
  • Cestovní kanceláře rovněž nesmějí prodávat vstupenky fanouškům hostů.

Doporučení všem členům, členům fanklubů, fanouškům a příznivcům
Klub zároveň apeluje na všechny účastníky utkání, aby přišli s dostatečným předstihem a s veškerou dokumentací připravenou k předložení na požádání kteréhokoli člena klubu nebo ochranky u vchodů. Brány stadionu se otevřou dvě hodiny před výkopem pro fanoušky soupeře, kteří budou na Estadi Olímpic Lluís Companys vstupovat vchodem č. 10, a hodinu a půl předtím pro ostatní fanoušky.


Zdroje: FCBarcelona.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat