Ferran Torres: V této sezóně uvidíme lepšího Ferrana

Ferran Torres: V této sezóně uvidíme lepšího Ferrana

Ferran Torres poskytl krátký rozhovor španělským médiím, když byl ve svém rodném městě Foios, kde se nachází jeho stejnojmenný kemp pro mladé fotbalisty. Útočník věří, že příští sezona pro něj bude lepší, a přiznal, že by si rád zahrál s Robertem Lewandowskim.

Příprava na sezónu: ,,Opravdu chci už začít sezónu a dokázat, jaký jsem Ferran. Do týmu jsem přišel po zranění, bez rytmu. Mohl jsem dát víc, ale dal jsem ze sebe to nejlepší. Letos začínám od nuly a uvidíme lepšího Ferrana. Víme, že je to rok Mistrovství světa, ale soustředíme se na klub. Nejdříve musíte chytit dobré pocity, dobře se připravit na první ligový zápas a pak jít zápas od zápasu. Jsme mladí hráči, ale jsme schopni dosáhnout velkých úspěchů. Snažím se příliš nehledět na to, o čem se mluví, ale Barcelona je jedním z nejlepších týmů na světě a o přestupech se vždycky mluví."

Robert Lewandowski: ,,Víme, jaký je Lewandowski fotbalista a že sem chce přijít. Dává hodně gólů a uvidíme, zda dojde k dohodě mezi Barcelonou a Bayernem. Samozřejmě bych si s ním rád zahrál."

Cristiano Ronaldo: ,,Jsou to fámy a kolem Barcelony se jich šíří hodně. Cristiano je jeden z nejlepších hráčů vůbec, nevím, co víc k tomu říct."

Soler a Gaya do Barcelony: ,,O těchto věcech nemluvíme, je to trochu nepříjemná otázka. Carlos má před sebou poslední rok smlouvy a doufám, že pomůže Valencii, která je jeho domovem, stejně jako můj. Uvidíme, co se stane. Je to špičkový hráč, reprezentant a je schopen hrát za Barcelonu. On a Gaya jsou hráči, kteří odpovídají stylu národního týmu a Barcelony, pokud jde o práci s míčem, jeho držení a běhání do volného prostoru. Do klubu by velmi dobře zapadli."

Valencie: ,,Valencie je pro mě vším, je to můj domov. Klub, který mi dal všechno. Doufám, že to půjde dobře. Nevylučuji, že se v budoucnu vrátí."

 


Zdroje: fcbarca.com - Esport3, Marca, MundoDeporivo, Sport.es



Diskuze

Ak nájde kľúč ako sa strelecky presadzovať, nepochybujem potom, že to bude skvelý hráč. S ostatnými jeho atribútmi som vcelku spokojný.

07.07.2022, 21:43

A len tak od témy co robi ten potkan Dembele? On netrenuje nema ziadnu pripravu a nevie kde bude hrat. Moze sa stat ze o mesiac predlzi zmluvu a a bude bez treningu a zas sa bude trhat ako papier.

08.07.2022, 07:46
hrdiiis BARCELONA NAVŽDY

Má nabídku od Barcelony, ale zatím na ni neodpověděl...😆 A od jiného klubu, že by nějakou nabídku měl jsem nikde nečetl😆

08.07.2022, 08:13
aladus BARCELONA NAVŽDY

odpověděl sis sám..smileyten člověk musí být tak hrozně hloupej...

08.07.2022, 08:28

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat