Finále Ligy mistrů se nemusí uskutečnit v Istanbulu

Finále Ligy mistrů se nemusí uskutečnit v Istanbulu

Podle zpráv Cadena COPE a New York Times se letošní finálový duel UEFA Champions League nemusí odehrát v turecké metropoli Istanbulu, nýbrž se stále neví, jakým způsobem se bude ročník dohrávat a hlavně by se ze zápasu bez diváků nemuseli pořadatelé finančně zotavit.

Do organizace zápasu totiž Turci investovali velké peníze, jenže počítali s účastí diváků na tribunách, která je na nějakou dobu vyloučenou záležitostí. UEFA tak zvažuje různá záložní řešení pod současnými podmínkami a aktuálně se jako nejlepší varianta jeví Lisabon. Definitivní stanovisko padne 17. června na setkání Výkonné rady evropské fotbalové konfederace, nicméně novinky by se mohly objevit už příští týden. To by si měli spolu sednout právě zástupci ze strany UEFA a také organizátoři přímo v Istanbulu

Mezi nimi má dle zpráv médií panovat dobrý vztah. Může se tedy například stát, že dojde k přeložení istanbulského vyvrcholení, k němuž už zde došlo jednou a to v roce 2005, na jiný rok. Je třeba zdůraznit, že se zatím stále neví, jak bude tento ročník nejprestižnějšího klubového turnaje na starém kontinentu dohrán. Spekuluje se někdy v srpnu a to po konci ligových soutěží. Přesný formát však stále není znám. Řeší se, zdali by se místo dvojzápasů nehrálo na jeden anebo v rámci tzv. final four.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat