Firpo hovořil o připravenosti na další zápasy a pěkném měsíci, který jej čeká, Griezmann slíbil, že zapracuje na své pravačce

Firpo hovořil o připravenosti na další zápasy a pěkném měsíci, který jej čeká, Griezmann slíbil, že zapracuje na své pravačce

K mikrofonům zamířili do mixážní zóny po skončení utkání proti Getafe, které dopadlo výsledkem 2:1, i barcelonští hráči a to jmenovitě Júnior Firpo, jenž už ve 20. mintuě nahrazoval zraněného Jordiho Albu, a Antoine Griezmann. Autor první branky, který mohl přidat ještě několik dalších, lamentoval nad přesností své pravé nohy.

Júnior Firpo

Myslím si, že všichni hráči potřebují takové zápasy, aby získali sebedůvěru. Pokusím se využít mé šance. Nemyslím si, že bych těžil z výměny trenéra. Už Valverde na mě vsadil v některých zápasech, ačkoliv to zpočátku bylo těžké. Co mi pomáhá je fakt, že mě Setién zná. Ví, kým jsem a nemusím mu dokazovat nic navíc.

Měli jsme ten zápas uzavřít už v prvním poločase. Getafe nikdo nic nedal a třetí místo si zasloužilo. Bylo těžké vyhrát, ale nám se to povedlo. Ve druhé půli jsme trpěli, ačkoliv na první pohled vypadl výsledek jako hotová věc. Dělali jsme chyby. Všichni chceme vyhrát a to zoufalství bylo evidentní. Chápeme, že jsou fanoušci nervózní, ale když ale má míč ter Stegen, tak tohle neděláme (z hlediště byl slyšet pískot, pozn. přek.).

Nikdy jsem neviděl takového brankáře. Jeho umění hrát nohama je úžasné a je to další hráč do pole. Dává nám výhodu jeden na jednoho. Každý má právo na svůj názor a my se snažíme zlepšit. Nevím, jak dlouho bude Alba mít pauzu, dělají mu ještě vyšetření. Jsem připravený na další zápas. Leží před námi krásný měsíc.

Antoine Griezmann

Getafe je silný tým. Hrají dobře a vysoko v tabulce jsou z nějakého důvodu. My se snažili zachovat klid a dobře vyvážet míč. Na konci to pro nás bylo těžší, ale někdy je trocha trpění dobrá. Jsem v tomto klubu sedm měsíců a ta spolupráce tam pořád schází.

Užíváme si společnou práci a určitě se to zlepší. Jsem zde velmi šťastný a hodně se tu bavíme. Při třetí brance mě zradila pravá noha. Nechtěl jsem udělat tuto chybu a rána šla hodně vysoko. Musím na tom zapracovat. A anulovaný gól Nyoma jsem neviděl.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat