Frenkie de Jong: Informace o mé smlouvě vynášel někdo z klubu

Frenkie de Jong: Informace o mé smlouvě vynášel někdo z klubu

Promluvil o neochotě opustit katalánský velkoklub a své hře. Frenkie de Jong poskytl rozhovor před začátkem mistrovství světa v Kataru rozhovor pro list De Telegraaf.

Nizozemský záložník se stal jedním z hrdinů posledního přestupového období. Zdálo se, že má téměř s jistotou namířeno z Barcelony do Premier League, kde na něj čekal Manchester United nebo Chelsea. Holanďanova vůle bojovat však zvítězila a jeho cíl – úspěch na Camp Nou, zůstává nedotčen.

Boj o místo v sestavě: "Moc jsem chtěl dokázat, že jsem lepší než ostatní a že si zasloužím místo v základní jedenáctce. Vzhledem k situaci, ve které jsem, jsem věděl, že na začátku sezony budu hrát o něco méně než předtím. Pravidelně jsem dostával minuty, občas jsem naskočil z lavičky."

Současná situace: "Myslím si, že klub je nyní opět na vzestupu, začal se rozvíjet. Když hraji, je to skvělé. Barcelona je perfektní i po životní stránce. Doufám, že v klubu strávím dalších 8 až 10 let."

Úniky smlouvy s Barcelonou: "Noviny zveřejnily informace o mé smlouvě. Byla tam jen jedna stránka, kterou jsem měl i ve smlouvě. Takže to muselo vyjít z klubu. Najednou se ozvalo pobouření, zda je moje smlouva platná, protože předchozí prezident Bartomeu ji už nemohl dokončit. Štvalo mě, že to klub udělal, ale neměl jsem na to vliv."

Vztah s Xavim:  "Trenér nechal otevřenou možnost mého odchodu, ale já to Xavimu opravdu nevyčítám. Nikdy jsem neměl pocit, že by byl proti mně. Myslím, že pro něj bylo těžké o tom mluvit."


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat