Frenkie de Jong: Vždy jsem chtěl zůstat v Barceloně

Frenkie de Jong: Vždy jsem chtěl zůstat v Barceloně

Nizozemský záložník Frenkie de Jong promluvil v pořadu Tu diràs na RAC-1 o důležitých zápasech, které jeho tým čekají. Potvrdil také, že nikdy neuvažoval o odchodu do Manchesteru United.

"Nikdy jsem ligu nevyhrál. Jsem tady čtvrtým rokem a teď je to nejblíže. Ještě je ale před námi dlouhá cesta," odpověděl na otázky Aleixe Parisé.

"Bojujeme o každou možnou trofej. Máme výhodu v lize i v poháru a máme velmi dobrý tým."

"Kdyby se to povedlo, byla by to mimořádná sezóna, protože jsou tady velmi dobré týmy jako Real Madrid a Atlético. V Evropě bychom na tom měli být lépe."

"To, co se stalo v Evropě, bylo velmi těžké. Doufali jsme, že se v Lize mistrů dostaneme dále a poslední dva roky byly velmi špatné. Nedostali jsme se přes skupinovou fázi. Musíme být mnohem lepší. Máme tým na to, abychom si v Evropě vedli lépe, zvláště letos. Je to pouze naše chyba."

Během léta se velmi často hovořilo o přestupu do Manchesteru United. Hráč se k tomu vyjádřil jasně:

"Byl jsem klidný, protože jsem věděl, že chci zůstat v Barceloně. Nikdy jsem názor nezměnil. Vždy jsem snil o tom, že budu hrát v Barceloně a chci tady uspět. Jsem velmi šťastný a chci v Barceloně pokračovat po mnoho let."

Frenkie de Jong již spolupracoval s více trenéry. Vyjádřil se také k Xavimu:

"Musím s ním pokračovat a zlepšovat se, protože každý hráč na to má prostor. Xavi mi hodně pomáhá, všichni trenéři mi nějak pomohli. S Xavim hodně analyzujeme hru a velmi mi to pomáhá."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Za 40M ročně se mu ani nedivím 😅

10.03.2023, 21:29

Tak zrovna u Frenkieho to tak je. Dlouhou dobu předtím než k nám přistoupil prohlašoval že hrát za Barcu je jeho sen. Ty peníze co teď dostává jsou ještě manko z covidovych sezón 😉

11.03.2023, 09:01

V současné době s Marcem a Araujem nás nejlepší hráč, hands down. Až je mi smutno, že takového srdcaře se snažili z klubu vyštvat, zatímco protěžovaná kopyta jako Ferran nebo Ansu hrají tužku a ještě mají řeči, když nejsou v základu

12.03.2023, 13:36

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat