Getafe se zajímá o Puiga

Getafe se zajímá o Puiga

Barcelonu podle posledních informací kontaktuje mnoho klubů, které se zajímají o Puigovu situaci, kupříkladu AS Řím nebo Betis. Puig odejít nechce, protože se snaží prosadit se v klubu, ve kterém vyrostl. Podle deníku AS se o Puiga v poslední době začalo zajímat především Getafe.

O záložníka projevil zájem trenér Getafe Quique Sánchez Flores, kterému se skvěle pracuje s bývalým hráčem Barcelony Carlesem Aleñóu a věří, že by Puig mohl týmu v mnohém pomoct. Puig však podle posledních informací odejít nechce, i když se mu nedostává tolik prostoru na hřišti, chce ještě o místo v kádru zabojovat. Smlouva mu vyprší v červnu roku 2023 a vypadá to, že se do té doby bude snažit o setrvání v klubu.

O 22letém hráči se mluvilo jako o velké naději, jeho kariéra v áčku se však neubírá takovým směrem, jak si mnozí představovali. Svými výkony nezaujal žádného z předchozích trenérů - Valverdeho, Setiéna, Koemana, ani nynějšího kouče Blaugranas Xaviho.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jsme asi jediný klub ze kterého se nikomu nechce a každý chce zabojovat o místo i když se o to snaží 4 roky.Alex Song: Když mi Barcelona nabídla smlouvu a já viděl, kolik budu vydělávat, nepřemýšlel jsem. Cítil jsem, že moje žena a děti by měly mít pohodlný život, až skončím s kariérou.Setkal jsem se se sportovním ředitelem Barcelony a ten mi řekl, že nebudu moc hrát, ale bylo mi to jedno.

17.01.2022, 16:21

No zatím teda nic moc, ale nalijme si čistého vína. Po Pedrim je to náš jediný kreativní záložník. Gavi a Nico jsou klasičtí box to box a Frenkie má už dávno hrát na pozici Buse.

To, že je asi skutečně spíš na úrovni Getafe ale nepopírám.

17.01.2022, 18:16

Puig je na pohled tak strašně křehký, fyzicky slabý a snad jako jedinému z týmu se mu vyhýbají vážná zranění. smiley
Ale vážně, měl by jít.. Na Barçu to opravdu není. Dřív jsem se ho zastával, že nedostává prostor, no od Xaviho toho prostoru konečně dostal o trošku víc a nebylo to ono...
Snad se ho podaří letos zpeněžit. Ikdyž se z jeho odchodu nepodaří vytřískat balík, v současné situaci je každý cent dobrý.

17.01.2022, 20:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat