GOMES DO REALU?

GOMES DO REALU?

Barcelona a Real spolu bojují o ligový titul. Oba týmy se nacházejí na prvním místě tabulky, Merengues však mají zápas k dobru. Oba kluby se v loňském létě ucházely o služby portugalského záložníka Andrése Gomese, který se nakonec z Valencie přesunul na Camp Nou. Přestupová částka činila 30 milionů euro.

Cena portugalské hvězdy mohla vzrůst až na 70 milionů euro. Gomes však v Katalánsku nezazářil a svými výkony zůstal daleko za očekáváními. A i když Portugalec strávil v Barceloně pouze jednu sezónu, vedení vážně uvažuje o jeho letním prodeji.

O bývalou hvězdu Valencie se zajímá hned několik klubů. Podle zprávy společnosti Il Corriere dello Sport za něj Juventus nabízí 35 milionů euro. Don Balon však přišel s mnohem zajímavější zprávou.

Podle posledního jmenovaného zdroje nabídl hráčův agent Jorge Mendes služby třiadvacetiletého záložníka Barcelony nejen řadě předních evropských klubů, ale i největšímu rivalovi Barcelony, Realu Madrid.

Hráč nemá za sebou úspěšnou sezónu v dresu Blaugranas, a tudíž se  neočekává, že kluby, které by ho rády podepsaly, za něj nabídnou částku, která by se přiblížila té, za kterou přestupoval v loňském létě do Barcelony. Podle Don Balon se hráčova cena pohybuje okolo 20 milionů euro.


Zdroje: calciomercato.com



Diskuze

Při nejhorším vyměnit za Isca. smiley

12.05.2017, 23:32

Neprodávat,ke konci už jde vidět že si konečně zvyká a nabírá sebevědomí,hned je to na jeho hře vidětsmiley.Roste nahorusmiley

13.05.2017, 05:25
PiGGy Rendzi10

Před přestupem ho skoro nikdo neznal a za celý rok neukázal vhodný výkon hráče Barcelony. Do velkého týmu musí přijít hráč, který je jak herně, tak i psychicky odolný.
Bohužel to byl smolný nákup na kterém se dost prodělalo, ale to se může se stát vždy, třeba díky zranění. Např. Gündoğan přestoupil do City za 23M £ a odehrál díky zranění pouhých 16 zápasů.
Za mě je letos neprodejný, takže uvidíme kolik prostoru mu dá nový trenér, ale víc času než který mu dal Lucho asi těžko dostane, navíc když je v plánu posila do zálohy.

13.05.2017, 11:47

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 93
2. FC Barcelona 79
3. Girona FC 75
4. Club Atlético de Madrid 73
5. Athletic Club 62
6. Real Sociedad de Fútbol 57
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 19
3. Alexander Sørloth 19
4. Robert Lewandowski 17
5. Antoine Griezmann 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
34. Fermín López 7
44. Raphinha 6
57. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat