Griezmann: Neproměnil jsem dost šancí, chci na sobě dál pracovat

Griezmann: Neproměnil jsem dost šancí, chci na sobě dál pracovat

Griezmann vstřelil jediný gól Barcy ve včerejším zápase proti Deportivu Alaves. Série utkání bez výhry se tak již prodloužila na čtyři. Útočník se upřímně vyjádřil k tomu, co si o svém počínání a výkonech týmu v momentální sezoně myslí.

"Nedokázali jsme využít mnoho šancí, co jsme měli. Já jsem asi dokonce ten, kdo na tom má hlavní podíl. Musíme na sobě makat, abychom se zlepšili. Sezona je dlouhá a my chceme být spolehlivější tým."

"Dost šancí jsem neproměnil. Tým potřebuje mé góly a to chci teď na sobě zlepšit. Cítím se dobře, hru si užívám. Pořád je před námi ještě kus práce, ale se sebedůvěrou, tvrdou prací a skromností se tam dostaneme."

Remízou tak Barca ztrácí další dva body v boji o titul v LaLize. Momentálně je na 12. příčce, má však odehráno méně zápasů než většina týmů. 

"Jsme naštvaní, protože jsme ty tři body chtěli. Máme hodně co zlepšovat. Teď se soustředíme na středeční zápas proti Dynamu Kyjev. Ten se budeme snažit vyhrát."

"Měli jsme spoustu šancí, ale dokázali jsme proměnit jen jednu. Moc se nám nedaří. Musíme se zlepšit, a to dokážeme jedině, když na sobě budeme tvrdě pracovat. Musíme se uklidnit, sezona je dlouhá."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Proti Alavesu šla vidět minimálně snaha a podle mě i kvalitní pohyb do volnýho místa a za beky, i když to po většinu zápasu nešlo skrz taktiku soupeře.

02.11.2020, 07:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat