Griezmann: Tuto oslavu gólu si přála moje dcera

Griezmann: Tuto oslavu gólu si přála moje dcera

Antoine Griezmann předvedl v nedělním utkání skvělý výkon, který okořenil krásným gólem z voleje. Ve druhém poločase si také připsal asistenci na gól Coutinha a předvedl výkon, který potěšil všechny fanoušky Barcelony.

Griezmann byl po zápase velmi šťastný a před kamerami žertoval s Coutinhem. Ve vzájemných zápasech Barcelony a Osasuny se dokázal prosadit poprvé. Branku si připsal také v týdnu, kdy skóroval v Lize mistrů proti Dynamu Kyjev. Celkově se v posledních šesti zápasech trefil čtyřikrát a dal tak zapomenout na svou dřívější velmi nepovedenou bilanci. V předchozích devatenácti zápasech se totiž trefil pouze jednou.

"Bylo to velmi důležité vítězství, protože týmy na čele tabulky stále vyhrávají a my se jim musíme přiblížit." řekl po zápase Griezmann.

"Víme, že je sezóna dlouhá a chceme stále bojovat o titul. Když vidíme, jak se nám daří v Lize mistrů a poté předvedeme takový výkon, existují důvody, proč tomu věřit."

Griezmann oslavil svůj krásný gól novou oslavou. Položil si ruce na hlavu zatančil si tanec ze hry Fortnite. Po zápase vysvětlil, že to byl nápad její dcery.

"Dnes ráno jsem snídal se svou dcerou a zeptal jsem se ji, jak bych měl oslavit svůj gól. Řekla mi, abych udělal tohle a vyšlo to."

Na závěr okomentoval svou krásnou branku: "Je to jedna z těch střel, která buď vyjde, nebo letí na tribunu. Dnes to tam naštěstí padlo."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Když to budeš takhle trefovat Grizy tak pak klidně skákej na hlavě smiley

30.11.2020, 08:01

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat