Griezmann vyzývá k zlepšení při tvorbě šancí, ter Stegen tušil, kam Reus kopne penaltu

Griezmann vyzývá k zlepšení při tvorbě šancí, ter Stegen tušil, kam Reus kopne penaltu

Bezbrankovou plichtu vytěženou na Vestfálském stadionu okomentovali tři barcelonisté, včetně asi největšího hrdiny večera, kterým se stal gólman Marc-André ter Stegen, jenž suverénně prohlásil, že si je jeho kvalit vědoma spousta lidí.

Antoine Griezmann

Ter Stegen chytl penaltu a předvedl několik dalších důležitých zákroků. Nedali jsme žádný gól a to potřebujeme zlepšit. Musíme tvrdě zamakat. Získali jsme bod, to není špatný výsledek.

Ve venkovních zápasech se hraje odlišně. Je v nich více tlaku a soupeři hrají s větším sebevědomím. Hodně nás stojí tvorba šancí a střelba branek. To všechno je zapotřebí zlepšit.

Je to teprve můj druhý měsíc v klubu. Musím si zvyknout a sledovat pohyby ostatních, stejně jako oni ten můj. Je zapotřebí být spolu na hřišti a zapracovat na tom.

Marc-André ter Stegen

Myslím si, že hráči Borussie měli několik dobrých příležitostí ke skórování. My jsme dnes (vyjádření proběhlo včera, pozn. přek.) nebyli dobře organizování a soupeři si uměli poradit. Je těžké vyhnout se brankářským situacím, když čelíte tak dobrému týmu. Jsem rád, že jsme nakonec odsud získali bod.

Je těžké předpovídat, co Reus udělá, protože vždy mění smět. Měl jsem pocit, že bude střílet tím směrem a jsem rád, že jsem dokázal jeho střelu zastavit.

Lidé vědí, čeho jsem schopen a co dokáži udělat. Vždy chci být v té nejlepší formě.

Dnes jsme odehráli poměrně dobrý zápas s několika věcmi, které musíme zlepšit. Soustředím se na to, co se nám dnes povedlo. Odcházíme s bodem, což je férové pro oba celky.

Clément Lenglet

Ano, jsme spokojení s tímto výsledkem. S Borussií se vždy těžko vyhrává na jejím hřišti, což šlo vidět v minulých ročnících Ligy mistrů. Nakonec se nám podařilo získat bod, kterého nebylo snadné dosáhnout. Bojovali jsme a trpěli a ten bod je důležitý.

Marc představuje velkou fotbalovou kvalitu a několikrát nás zachránil. Jsme mu za to vděční a rádi, že odehrál tak dobrý zápas. Snažili jsme se všichni bránit společně a občas jsme měli nějaké potíže, nicméně na konci dne je absence inkasované branky na tomto hřišti vždy pozitivní.

Měli jsme dvě šance z prvního dějství. Luis Suárez měl také příležitost, když využil své fyzické síly, ale ta akce nebyla úspěšná. V poslední minutě zaznamenal svou šanci i Leo. Je těžké hrát na tomto trávníku a hráči Borussie si vedli velmi dobře. Musíte sledovat jejich brejky, při nichž jsou velice nebezpeční.

Ach ano, Messiho návrat je pro tým velmi dobrou zprávou. Jsme z toho opravdu šťastní. Vrátil se do hry a už necítí žádnou bolest. Odehrál zhruba 30 minut a každým dnem bude moci více. Hodně nám pomůže.

Za mě bylo to rozhodnutí (ter Stegenova vystoupení před penaltou, pozn. přek.) správné. Pokud nic neřekl sudí, pak bylo vše v pořádku. (úsměv)“


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Jsem alergickej na slovo trpet!!!! To uz me neskutecne sere, ze takhle zacinaji mluvit uz i hraci!

18.09.2019, 22:20
Fond Luis

No nevím jak Ty, ale já u toho našeho (ne) výkonu docela trpěl:D

18.09.2019, 22:53
Pajinos Luis

přesně jak píše kolega nade mnou smileynavíc na takovém hřišti se trpí vždy, to je logické, čili nevidím důvod, proč by to neměli říkat

19.09.2019, 08:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat