Gullit: Koeman přišel do Barcelony v nejhorší době

Gullit: Koeman přišel do Barcelony v nejhorší době

Ruud Gullit vyjádřil své sympatie k aktuální situaci Ronalda Koemana v Barceloně. Vítěz Zlatého míče z roku 1987 v rozhovoru hovořil mimo jiné o svém bývalém spoluhráči a také o dalším krajanovi Frenkiem de Jongovi. 

Messimu je 33 let a Ronaldovi 36. Jsou tito dva nejlepší hráči všech dob?

"Pro mě jsou neuvěřitelní. Když vidíte, jak tvrdě Cristiano pracuje, aby byl tam, kde je...je to mimořádné. Messi je také jiný než ostatní hráči. Je téměř nemožné být pořád tak dobrý, ale on to zvládá."

Jak hodnotíte práci svého bývalého spoluhráče Ronalda Koemana v Barceloně?

"Trochu s ním soucítím. Jeho největší vášní bylo být trenérem Barcelony. Vždy to tak bylo. Vzhledem k problémům, které Barcelona má ale nemohl přijít v horší chvíli. Během jeho působení budou probíhat volby nového prezidenta a také celý klub doplácí na to, že mají obrovské dluhy. Navíc kvůli pandemii jsou stadiony prázdné. Těžká pro něj byla i situace se Suárezem a Messim. Doufám, že se mu bude dařit dobře."

Co si myslíte o výkonech Frenkieho de Jonga?

"V nizozemských médiích slyšíme, že se u něj střídají skvělé výkony se špatnými. Podle mě je to fantastický hráč, musíte ho ale umět využít na správném postu. Je opravdu velmi dobrý, ale také do Barcelony přišel v těžké době. Bojuje a našel na hřišti své místo."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

No, De Jong je momentálne asi alfa a omega mužstva. Ten chlapec patrí k najlepším zaloznikom súčastnosti a nemá ďaleko k tomu, aby bol lepší ako De Bruyne.

01.03.2021, 17:38

Koemana je mi líto, zažil jsem ho jako hráče a těšil jsem se, že jednou bude trénovat Barçu. Má pro klub slabost, miluje ho a to je jeden základních předpokladů pro práci v našem klubu. Podle mě odvádí dobrou práci v OBROVSKY těžké době. Něco mi říká, že jeho přínos ještě mnohokrát v budoucnu oceníme ať už zůstane nebo ne.

01.03.2021, 22:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat