Hráči předali Bartomeuovi stížnost

Hráči předali Bartomeuovi stížnost

Asi už nikoho nepřekvapí další chyba vedení v čele s prezidentem Bartomeuem. Již nějakou dobu se ukazuje, že jednání s hráči není v mnoha ohledech zrovna ideální. Tentokrát se rozhodli hráči barcelonského áčka napsat Bartomeuovi dopis, v němž si stěžují na způsob jednání ohledně snižování platů.

Hráči si v dopise stěžují na to, že se k nim tato informace dostala pouze e-mailem, když většina z nich plnila reprezentační povinnosti. Také se jim nelíbí, že se má o snižování platů začít jednat již za 15 dní. Klub měl podle všeho s touto informací přijít mnohem dříve.

Fotbalisté Barcy jsou také toho názoru, že toto není správná cesta, jak o něco takového žádat a klub je měl se situací obeznámit osobně. Také byli překvapení, jak málo informací se o situaci od vedení dozvěděli. Rovněž jim vadí, že vedení sice snižuje platy, ale zároveň v poslední době dost peněz utratilo a investovalo. 

Na setkání s vedením má hráče zastupovat pouze jeden, oni by se však jednání rádi zúčastnili všichni. Také vedení připomněli, že když se poprvé snižovali platy, byli prvními, kteří na toto opatření přistoupili, aby se nemuselo týkat i jiných zaměstnanců klubu.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat