Ilias Akhomach: Jsem velmi šťastný, doufám, že dostanu více šancí

Ilias Akhomach: Jsem velmi šťastný, doufám, že dostanu více šancí

Iias Akhomach debutoval v prvním týmu FC Barcelona. Sedmnáctiletý mladík se podělil o své dojmy z tohoto výjimečného okamžiku a poděkoval své rodině a trenérům, kteří mu pomáhali v rozvoji.

Debut v prvním týmu Barçy: "Jsem velmi šťastný a vděčný klubu i trenérovi. Jako vždy jsem ze sebe vydal to nejlepší. Doufám, že dostanu další šance."

Xavi na zápase Barçy B: "Nevěděli jsme, že Xavi bude na zápase přítomen. Podařilo se mi dát dva góly, když nás sledoval, a to mě velmi potěšilo."

Trénink s prvním týmem: "Jde o tvrdou práci a o to, abyste při každém tréninku vydali ze sebe maximum. Dáváme ze sebe to nejlepší a doufejme, že to tak zůstane."

Základní sestava: "Předtím jsem o tom neměl tušení. V hotelu nám trenér představil sestavu. Šel jsem na hřiště a snažil se ze sebe vydat všechno."

Zápas na Camp Nou: "Ze začátku jsem byl trochu vystresovaný, ale když se poprvé dotknete míče, všechno se změní. Pak je vše normální."

Poděkování: "Jsem velmi vděčný své rodině a svým trenérům, zejména Sergi Milovi a Edu Castillovi, kteří mi velmi pomohli."

DOPLNĚNÍ: Abde Ezzalzouli a Ilias Akhomach nebudou moci proti Benfice nastoupit. První z nich není pro zápas registrován a druhý je suspendován za červenou kartu v mládežnické lize UEFA. [Mundo Deportivo]

 


Zdroje: mundodeportivo, fcbarca.com



Diskuze

Přišel mi trošičku takový uspěchaný asi i přemotivovaný, ale nedivím se mu ani ho neodsuzuji, protože ročník 04, 17 let!!! Neuvěřitelné!
Abde působil za mně lépe, ale on už nastoupil do svého třetího zápasu snad a navíc je i o něco stařší

21.11.2021, 10:36

Mladí hráči si v derby před kotlem lidí poradili na výtečnou. Akhmoach na jedničku, vydařený debut. A Abde na 1+! Roste nám pravděpodobně další kvalitní křídlo (možná hned dvě), což je parádní!
Nevím, co bude nakonec s Demirem.. Dlouho nehrál, teď se na jeho pozici objevili tihle dva, k tomu Dembelé s Fatim. Navíc se dlouho mluví o příchodu Sterlinga, což je další křídlo...

21.11.2021, 14:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat