Infopenya

Infopenya

Pravidelné články (Infopenya) sice již nějakou dobu nevydáváme, jelikož vše důležité z dění fanklubu má svůj samostatný článek. Každopádně vzhledem ke specifickému roku si věci z prostředí Penyi alespoň menší souhrn určitě zaslouží.

 

Obnovení členství

Své členství pro rok 2021 můžete obnovit do konce tohoto roku. Členství je sice možné prodloužit i později, ale členský poplatek již v tuto dobu bude 700 Kč (do konce roku 2020 je tato částka o 200 Kč nižší) a Penya karta vydávaná klubem vám nepřijde v prvním termínu. Na výhody členství se můžete podívat zde.

 

E-shop

Nejlepší vánoční dárek pro člena fanklubu najdete na našem e-shopu. Nabídku produktů neustále rozšiřujeme. Každý člen má v tomto online obchodě slevu 20 % na vše.

 

Tipovačka

I letos probíhá tipovací soutěž. Bohužel zájem stále není takový, jaký bychom si představovali. Od dalšího roku tak uvažujeme o tom, že tipovací soutěž budou mít zdarma všichni uživatelé našeho webu.

 

Redaktoři

I nadále hledáme nové redaktory, kteří by psali články o Barçe na našem webu. Chceš se podílet na tvorbě obsahu tohoto webu? Napiš nám na caltajan@seznam.cz.

 

Velký letní sraz

I v roce 2021 bude na programu tradiční setkání všech členů a dalších fanoušků Barçy. Tento sraz bude okořeněn oslavami deseti let od doby, kdy nás FC Barcelona schválila jako oficiální Penyu. Máš možnost podobný sraz uspořádat? Napiš na penya@fcbarcelona.cz.

 

Vánoční losování

I letos vybereme jednoho šťastlivce z řad členů, který dostane poukaz do našeho e-shopu v hodnotě 2 500 Kč (před slevou pro člena).

 

Žádost o členství v klubu

Pokud jste členem našeho fanklubu minimálně 3 roky, můžete se stát členem klubu (Socio) bez toho, abyste platili 3 roky drahé poplatky a nebyly plnohodnotným Sociem. V případě zájmu stačí napsat na penya@fcbarcelona.cz.

 

Zájezdy

Bohužel to vypadá, že náš zájezd na utkání se Sociedadem v březnu byl na dlouhou dobu poslední zápas s diváky na tribunách. Aktuálně tak nedokážeme říct, kdy další zájezd do Barcelony proběhne. Každopádně hned jak to bude možné, budeme v této aktivitě pokračovat.

 

Oslavy 10 let Penyi

Jak už jsem zmínil výše, rok 2021 bude pro náš fanklub velice významný – budeme slavit 10 let. Hlavní oslavy proběhnou na 2 událostech – Velkém letním srazu a akci uskutečněné přímo k této příležitosti. Tato událost bude s velkou pravděpodobností spojena se sledováním nějakého prestižnějšího zápasu (nejlépe El Clásica), takže záleží i na losu příštího ligového ročníku. Ideální termín by byl konec srpna či září. Klub nás totiž oficiálně schválil přesně 31. srpna 2011. Tato událost bude pouze pro aktivní členy fanklubu.

 

Volby viceprezidentů

Na Velkem letním srazu 2021 proběhnou také volby viceprezidentů. Tradičně na 2 roky dle Stanov naší Penyi. Pokud chce někdo mít na starosti především webové stránky nebo členství, je pro něj pozice jednoho z viceprezidentů jako dělaná. Již nyní se kandidáti mohou hlásit na penya@fcbarcelona.cz.

 

Volby prezidenta klubu

A volby se nevyhnou ani FC Barceloně. Prezidentské volby jsou na programu 24. ledna. Možnost volit má každý Socio, tedy i několik členů našeho fanklubu.

 

Dobré skutky členů fanklubu

Naše Penya pořádala či se účastnila několika charitativních projektů. Největší příspěvek přišel v tomto roce, kdy se dres Slavia Praha vydražil za více než 50 tisíc Kč a celá tato částka byla předána malému Rostíkovi, který má zdravotní problémy. Tuto rekordní částku ovšem hravě překonal člen našeho fanklubu Roman Janál, který v týdnu od 9. do 15. listopadu chodil jednu hodinu denně Mařatské schody, a za každý schod věnoval Dětskému domovu v Uherském Hradišti 1 Kč. K této akci se přidala celá řada dalších lidí a nakonec Roman předal přes 100 tisíc Kč! Dobrých skutků v podání našich členů naší Penyi byla celá řada – Ježíškova vnoučata, potravinová sbírka, příspěvky na psí útulky a spousta dalších. Za podobné aktivity všem členům děkuji – jsem na vás hrdý. Náš fanklub by rád pomáhal i nadále, pokud víte o nějakém případu – neváhejte a napište na penya@fcbarcelona.cz, samozřejmě by bylo ideální, aby případ souvisel s FC Barcelonou.

 

 Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

Ještě nejsi součástí naší Penyi? Staň se členem fanklubu! Registrace zde

 

Facebookový profil fanklubu naleznete zde.

Facebooková skupina pro členy fanklubu na tomto odkaze.

  

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

K tomu Sociu: ty 3 roky se sice neplatí - místo nich je členství v oficiálním fanklubu ale pak už jsou platby standardní. A Socio se musí dořešit osobně v Barceloně.

08.12.2020, 20:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat