INFOPENYA - ŘÍJEN 2017

INFOPENYA - ŘÍJEN 2017

Další informační článek pro členy fanklubu Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues. A také pro ty, kteří se chtějí dozvědět o dění ve fanklubu a akcích naší Penyi. A za poslední 2 měsíce se toho událo opravdu hodně!

 

Kongres fanklubů

Na každoročním Kongresu fanklubů z celého světa měla i letos naše Penya zastoupení. A došlo i na krátké seznámení s prezidentem FC Barcelony. Další detaily naleznete v tomto článku

 

 

Penya karty

Bohužel z neznámého důvodu nebyly našemu fanklubu zaslány Penya karty v tradičním termínu (březen) a až osobní navštívení kanceláří klubu vedlo k získání fanklubových karet. Ty již byly všem, kteří mají na kartu nárok, rozeslány. Pevně věřím, že se letošní situace nebude opakovat a že nové karty budou všem členům předány v průběhu března. 

 

Spolupráce se slovenským fanklubem

V srpnové Barceloně bylo kromě Kongresu fanklubů na programu také jednání s prezidentem slovenské penyi o vzájemné spolupráci. Ta byla ihned potvrzena a symbolicky se tak stalo na Camp Nou. Těšit se tak můžeme například  na společné akce a výjezdy. Další informace naleznete zde.

 

Gamper a El Clásico

Po Srazu Penyí přišel na řadu zápas o Gamperův pohár a následně utkání s Realem Madrid o Španělský superpohár, na kterém měl náš fanklub také výrazné zastoupení.

 

Výjezd Sevilla

I letos si pro vás náš fanklub ve spolupráci s cestovní kanceláří CoolCamp připravil několik zájezdů do Barcelony. Ten první proběhne na zápas se Sevillou a těšit se na něho může hned 24 fanoušků.

 

Časopis Instinkt

V časopise Instinkt vyšel rozhovor se mnou a viceprezidentem Jakubem, kde se zmiňujeme o různých tématech a samozřejmě také o fanklubu. Věřím, že se média o náš fanklub budou zajímat čím dál více, aby se naše Penya dostala do povědomí všech českých fanoušků FC Barcelony.

 

Výjezd Deportivo

Cílem druhého letošního zájezdu na zápas Barçy se stalo prosincové utkání s Deportivem. Členové měli možnost tento zájezd získat za 9 900 Kč.

 

Volby viceprezidentů

Devátého září se v Praze uskutečnilo Mimořádné setkání fanklubu, na kterém byli zvoleni noví viceprezidenti. Těmi jsou Michal Hajas pro záležitosti webu a Jakub Koutný pro sociální oblast. Další detaily se můžete dočíst v tomto článku.

 

Barcelonské derby

Po viceprezidentských volbách jsme se odebrali do sportbaru U Zábranských, kde jsme společně sledovali Barcelonské derby, ve kterém Barça nadělila Espanyolu manitu. Věřím, že podobné minisrazy se budou konat co nejčastěji.

 

Turnaj fanklubů

V září byl na programu také Mezinárodní turnaj fanklubů, kterého se zúčastnil náš fanklub, polská penya a slovenští pořadatelé z PB Eslovaca dels Alts Tatras. Tento turnaj se bude konat každý rok a pokaždé se ho zúčastní i náš fanklub. Věřím, že i další roky se sejdeme v tak vysokém počtu jako letos. Report z turnaje si můžete přečíst zde.

 

 

Memorandum o spolupráci

Kromě fotbalu byly na programu Mezinárodního turnaje také oficiality a tou hlavní bylo podepsání Memoranda o spolupráci spolu s prezidentem slovenské penyi Peterem Bellásem a prezidentem polské penyi Pawełem Kołodziejskim. Profily spřátelených penyí naleznete zde

 

Úpravy na fanklubovém webu

Web naší penyi se neustále plní informacemi a fotkami. A tak neváhejte a podívejte se na Akce, Výjezdy či další informace. Sekce, které ještě nejsou hotovy, budou doplněny během následujících dní.

 

Nový hosting webu

Náš web nedávno postihl výpadek a to hned na několik dní. Chyba byla na straně poskytovatele, se kterým byla ihned ukončena spolupráce. Věřím, že podobné technické problémy se již nebudou opakovat.

 

Obnovení členství

Právě v těchto dnech máte možnost obnovit své členství ve fanklubu i pro rok 2018. Veškeré informace naleznete v tomto článku. Fanklub čekají velké věci a tak pevně věřím, že své členství obnoví úplně všichni.

 

Ještě nejsi součástí naší penyi? Staň se členem fanklubu! Registrace zde

 

Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte a ptejte se v diskuzi nebo na mailu penya@fcbarcelona.cz

Infopenya bude vycházet pravidelně každé 2 měsíce. Předchozí díl naleznete zde.

 

Další informace o fanklubu naleznete v sekci Penya.

Facebookový profil fanklubu naleznete zde.

Facebooková skupina pro členy fanklubu na tomto odkaze.

 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Další Infopenya v prosinci.

Pokud máte návrhy/nápady na zlepšení, tak pište smiley

04.10.2017, 19:20

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat