Juvenil A 2:0 San Francisco

Juvenil A 2:0 San Francisco

Dva hráči rezervního týmu pomohli Juvenilu A k vítězství. Útočník Peque a obránce Marsu společně si s ostatními spravili chuť po prohře s Dammem. S klidem zvítězili nad San Franciscem. V zápase, ve kterém se brankou prosadil v druhém poločase střídajicí Txus Alba a skvělý Angel Alarcon. Katalánci taka zůstávají na druhé pozici. 

Velkou převahou domácích začal zápas. Do velké šance se v úvodu dostal Angel, ale jeho hlavičku zablokoval bránící hráč skoro na brankové čáře. K další velké příležitosti se přimotal Diego Lopez, ale jeho hlavička skončila pouze na břevně. 

Hosté zahrozili za pár minut, kdy si stoper Almeida nerozuměl s brankářem Jorgem, ale útočník Francisca trefil pouze boční sít. Pěkný pokus měl i Jaume Jardí, jehož střela z přímého kopu jen těsně minula branku soupeře. 

Zbytek poločasu pokračoval převahou Juvenilu, ale jejich hra vždy selhala v koncovce. Navíc San Francisco opravdu hodně bránilo, takže možností moc nebylo. Za zmínku stojí jen střela Pequeho či Lopeze, ale víc toho první poločas nenabídl.

Druhá polovina začala velkou šancí Pequeho, ale míč mu těsně před zakončením odskočil od nohy a minul tak prázdnou bránu. V 69. minutě ale chytrou střelou z přímého kopu na zadní tyč Txus Alba vstřelil první branku utkání. Ten si přispal již třetí gól v této sezoně.

Dále se ke dvou pěkným střelám dostal znovu Jardí, obě ale skončili těsně nad břevnem. V 85. minutě donutil Peque výborným napadáním brankáře soupeře k chybě, který ho trefil. Míč však skončil pouze na tyči, avšak odrazil se k Angelovi, který se střelou do prázdné brány nemýlil. 

Angel tak kosmeticky upravil skóre na 2:0 a připsal si pátou trefu v letošním ročníku. Zbytek zápasu byl již klidný a Juvenil A si došel pro klidné vítězství s čistým kontem.

Sestava Juvenil A:

Carrillo - Moussa, José Martínez Marsà (C), Diego Almeida, Alegre - Angong, Gavi -  Peque, Ángel Alarcón, Jardí - Diego López

Lavička: 

Ramon, Juanola, Gallego, Ilias, Luzzi, Rico, Sola, Brian, Txus

Góly: 

1:0, Txus (69 min.), 2 : 0, Angel (85 min.)

Sestřih ze zápasu naleznete ZDE.

 

Autor: Marcel Vlčkov


Zdroje: FC Barcelona B CZ/SK (Facebook)



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat