Katalánská vláda a FC Barcelona se sejdou, aby vyřešili uspořádání voleb prezidenta a představenstva

Katalánská vláda a FC Barcelona se sejdou, aby vyřešili uspořádání voleb prezidenta a představenstva

Dnes uspořádala katalánská vláda a klub FC Barcelona virtuální pracovní meeting, který se týkal řešení voleb do funkce prezidenta a správní rady sportovního úseku v souvislosti s pandemií Covid-19.

V průběhu jednání vláda klubu sdělila, že současná epidemiologická situace v zemi neumožňuje, aby určití členové, kteří nemají ve svém místě bydliště volební místnost, mohli odcestovat do jiných měst, kde se místa nachází. 

Klub vyloučil možnost uspořádat volby v plánovaném termínu kvůli omezení cestování a shromažďování lidí, které v současné situaci nařídila katalánská vláda. Z tohoto důvodu je nutné volby odložit.

V tomto smyslu klub požádal vládu, aby vyhodnotila možnost úpravy stávajících sportovních předpisů a bylo tak možné provést korespondenční hlasování v nový den voleb. Vláda se zavázala ke studiu tohoto návrhu. 

Za katalánskou vládu jednání předsedal generální tajemník odboru předsednictví Meritxell Masó, generální tajemník ministerstva zdravotnictví Marc Ramentol, generální tajemnice ministra vnitra Beth Abad, generální tajemník sportu a fyzické aktivity Gerarda Figuerase a doprovázeli je manažeři a technici z příslušných oddělení.

Za barcelonský klub delegaci vedl prezident řídícího výboru Carles Tusquets, dále člen správní rady Joan Manuel Trayter a generálni ředitel klubu Óscar Grau za doprovodu dalších manažerů a vedoucích pracovníků klubu.


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat