Kevin-Prince Boateng: Ousmane Dembélé je jako dítě

Kevin-Prince Boateng: Ousmane Dembélé je jako dítě

Dnes již bývalý barcelonista Kevin-Prince Boateng se v rozhovoru pro Sport Bild nechal slyšet, že jeho ex-kolega z útočné řady Ousmane Dembélé připomíná malé dítě a rozebral jeho situaci na Camp Nou.

Dembélé je v mých očích jako dítě a musíte jej přijmout takového, jaký je. Ano, může dorazit na trénink později a pak to zopakovat. Jsou hráči, kteří to dělají schválně, ale on je odlišný. Vždy se chová jako malé dítě. Problémem je, že mladí profesionálové – a teď ne jenom Dembélé – vydělávají příliš mnoho peněz,“ tvrdí Kevin-Prince Boateng, od letoška nový hráče Fiorentiny.

Osmnáctiletý kluk by neměl vydělávat 4 miliony eur čistého za sezonu a pokud ano, tak by tyto finance měl okamžitě reinvestovat aby jich viděl co nejméně jde. Pro mě je to pořád kluk plavající ve velkém bazéně. Najednou přes noc stál 150 milionů eur a pořád neví, jak se věci mají,“ dodával Ghaňan s německými kořeny, které letošní léto hostoval právě v Barceloně.

Starší z bratrů Boatengů se pak ještě vyjádřil k dalším dvěma bývalým spoluhráčům v útočné linii FCB, Luisi Suárezovi a Lionelovi Messimu. „V Barceloně jsem sotva hrál a byl jsem daleko za Luisem. A Leo je úžasný. To nemůže být člověk. On ani Cristiano Ronaldo nemohou být obyčejnými lidmi. Jsou to mimozemšťané,“ říkal dvaatřicetiletý útočník/záložník.


Zdroje: fcbarca.com, sport-english.com



Diskuze

Vychytal do puntíku, s těmi penězi je to hrozné.

11.09.2019, 17:43

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat