Klub hledá sponzora, který bude příští sezonu na dresech

Klub hledá sponzora, který bude příští sezonu na dresech

Rakuten na konci sezony jako sponzor Barcelony skončí. Ekonomický vice-president Eduard Romeu by chtěl klubu zařídit lukrativnější nabídku. Nový sponzor bude muset nabídnout minimálně 55 milionů eur. 

Blaugranas se budou snažit zlepšit celkovou ekonomickou situaci klubu. Sponzor, který se objeví na přední straně dresu, je pro finance klubu klíčový, proto chtějí Blaugranas dosáhnout co nejlepší dohody. 

"Nedíváme se na současnou hodnotu, ale na tu před pandemií. Kdokoliv bude chtít jméno své firmy na dresu, budu muset zaplatit požadovanou částku," vysvětloval Romeu.

V neděli bude muset vedení klubu rozhodnout o tom, zda schválí úvěr ve výši až 1,5 miliardy eur na projekt Espai Barcelona, který již zahrnuje schválenou půjčku od společnosti Goldman Sachs. Dohoda o televizních právech s CVC, která by mohla zajistit potřebné finanční prostředky, podle všeho ještě nebyla úplně smetena ze stolu. Romeu potvrdil, že se stále snaží vyjednávat, chtějí však domluvit lepší podmínky.

Katalánská vláda potvrdila, že od nadcházejícího víkendu bude na stadionech povolena 100% kapacita. Zápas proti Valencii by se tak mohl odehrát již před plným Camp Nou.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Nejsem si jistej, jestli se vzhledem k výkonům a především výsledkům podaří Camp Nou zaplnit. Ikdyž Valencia je blízko Barcelony, mohlo by se povést..
Je zvláštní, že to de facto před pár lety šlo bez loga sponzoza a teď se všichni modlí za někoho, kdo vysolí aspoň 55 mega... No snad se najde, ty prachy potřebujeme!

13.10.2021, 08:53

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat